Йордан Бакалов: Справката за Доктора цели да оневини лицата от ''яхтените'' снимки

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:07 / 13.12.2004
496
Директорът на НСБОП ген. Валентин Петров заяви за Радио Пловдив, че не е знаел за изготвената от заместника му Венелин Великов справка за Иван Тодоров /Доктора/. В документа се посочва, че службата няма данни Доктора да е извършил или да е замесен в престъпления и няма достатъчно материали, които да бъдат докладвани пред прокуратурата.
Заместник-председателят на Парламентарната комисия по вътрешна сигурност и депутат от СДС Йордан Бакалов показа пред пловдивски журналисти копие от документа, който е издаден на 7 октомври. Той е внесен в Пловдивския апелативен съд на 11 октомври. Според Йордан Бакалов ген. Петров е трябвало да знае за съществуването му, тъй като е бил в командировка в чужбина на 11 и 12 октомври. Справката за чистото досие на Доктора цели да оневини сниманите с него на яхтата в Монако, сред които е и финансовия министър Милен Велчев, посочи Йордан Бакалов. Тази справка развенчава повтаряния от МВР близо две години мит, че Иван Тодоров е най-големият контрабандист у нас, каза още депутатът от СДС. Информацията е на радио Пловдив.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пиле няма да може да прехвръкне, Пловдив почернява от полиция
Клиент: Пред мен мъж купи 5 порции по 8 лева! Не е редно!
Окончателно: Догодина ще затворят важно кръстовище в Пловдив
Пуснаха асансьорите на "Модър - Царевец"
В Пловдив посъветваха шофьорка да си изпие кафето, преди да се ка...
Луксозен "Мерцедес" се предлага срещу имот в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).