ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Искат главата на Чомаков заради епидемията от хепатит
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:31 / 03.08.2006Коментари (32)2076
©
Оставката на кмета Иван Чомаков, заради епидемията от Хепатит А поиска общинският съветник Димитър Костов в декларация, прочетена на сесията на общинския съвет. Той настоява и за оставките на кметовете, в чийто райони има взрив от хепатит, както и на началника на общинския отдел Екология. Според Костов епидемията от хепатит е резултат от некомпетентното и цинично общинско управление. Аргументите му са, че заради неплащането на ток и вода в Пловдив се стичат роми от цялата страна и така се създават цигански гета. Според него общината не предотвратява създаването на нерегламентирани сметища, които са източник на зарази. Въпреки големия размер на такса смет, в ромските квартали не се чисти, а се отчита несвършена работа и затова те тънат в мръсотия. Димитър Костов призова в декларацията прокуратурата да провери дейността на общинските служби, отговорни за почистването на Пловдив. 134 са регистрираните до момента случаи на хепатит А в Столипиново, а 21 в другия ромски квартал на Пловдив - Шекер махала. Информацията е на радио Пловдив.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 05.08.2006 г.
0
 
 
dolu glavata na Dr.Chomakov, kraino vreme e veche!!!
Aнонимен
на 05.08.2006 г.
0
 
 
леле в Столипиново не само незаконно строени къщи има,и гаражи и магазини,че и броят им се увеличава.... А ние за кво плащаме данъци.Начи ние може да сме изрядни, а те не.
Eliko
на 05.08.2006 г.
0
 
 
Общинският съвет да вземе решение:Всички роми без адресна регистрация-да се връщат там откъдето са дошли.Тези,които са с адресна регистрация-да декларират:1/ в законно построено жилище ли живеят или не,ако е незаконно-за събаряне;2/ако искат да живеят като нормални човешки същества-да живеят в годни жилища,да спазват наредбите за реда и хигиената...да отидат да работят където общинските власти им посочат.Който не декларира горепосоченото-вън от града.За ония които искат да живеят нормално-да отидат да работят на полето.Има толкова запустели ниви в т.ч.общинска и държавна собственост...Въпрос на организация е другари,господа,царисти,депесаристи и др.!Не съм изчерпателна,знам,че могат да се обмислят много варианти в тази посока...Стига само дрънкаме празни приказки,къде са истинските пловдивчани -наистина мислещите и работещи за доброто на града???
Aнонимен
на 04.08.2006 г.
0
 
 
ama 4udq se kak v taq mrysotiq pri mangalite sa lepnali nai lekata forma na hepatita- "A"- to pone "B" da beshe.A kolko zabolqvaniq ima tam det ne sa registrirani.Vsichki bolnici sa natypkani s mangali,nqmat elementarni higienni navici i taka da vunqt.....
Aнонимен
на 04.08.2006 г.
0
 
 
i kmeta i vsi4ki upravlqvashti imat vina za polojenieto v Stolipinovo.Shto ne zemat da pomislqt da izselat bylgarite ot tam?
Aнонимен
на 04.08.2006 г.
0
 
 
da ima6e kak da zatriem si4ki tezi cigani.....
Волен
на 04.08.2006 г.
0
 
 
За информация на тук пишещите, които не само не са гласували за чомаков, ами изобщо не са гласували ще кажа, че вонящите мангали гласуваха вкупом за ДПС, а не за настоящия кмет. А иначе "малоумника" промени доста в този град, но някои тук във форума си живеят постоянно вкъщи, по далеч от кварталните седянки не излизат и затова не виждат какво е направил и прави кмета. Проблема с циганската сган не е само на кмета. В основата му лежи настоящото управление на страната - жълто-комунистическо-турската пасмина. Това е ! И вместо да плюете глупости и да трошите кметството ви предлагам да отидем да потрошим циганските незаконни къщи, барабар с изметта, която живее вътре. Който е съгласен - с него съм!!!
BAI MANGAL
на 04.08.2006 г.
0
 
 
Айде някой пловдивчанин "ХИТЪР" да ми каже какво е променил тоя малоумник кмета за 2 мандата ???
Aнонимен
на 04.08.2006 г.
0
 
 
А,разбира се,че е виновен г-н кметът...Да взема сапуна и да отива в квартала,иначе...какъв кмет е...А е и доктор...
Светослава
на 04.08.2006 г.
0
 
 
Мен лично циганите ме притесняват и дразнят.Вярно всеки има право на свобода,но защо и в нашия хубав град не се вземат мерки и нашия кмет не последва Бойко Борисов????Не разбирам и защо вместо постоянно тия смотани цигани да получават помощи и дарения,да се оплакват колко са зле,да крадат и да продължават да се издържат чрез нас,просто не се вземат в ръце!!Уж не разбирам,обаче отговора е много ясен-така е по-лесно за тая сган и след като има и хора ,които позволяват това да стане-все пак това са си избиратели,естествено, че така ще живеят.Затова трябва да се направи както е в Щатите-ГЕТО отделено някъде.Там всички на куп да си се миришат и да си тънат в мръсотия.А който иска и може, да направи всичко възможно и да се махне! Може би е крайно,но все пак за мен по-добре циганите да са далече
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли общините "Марица" и Родопи" да се слеят в Пловдив?
Да (355) 55%
Не (234) 36%
Не мога да преценя (60) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: