Иван Тотев: На 23-ти октомври ГЕРБ ще бъде първа сила в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (46)
14:33 / 21.08.2011
6947
На 23-ти октомври ПП ГЕРБ ще бъде първа политическа сила в Пловдив. Градът ни има огромен потенциал и ресурс във всяко едно отношение, но той не е използван. През следващите четири години ГЕРБ ще смени посоката на развитие на Пловдив и ще прекрати този застой. Това заяви на пресконференция в неделя областният координатор на партията и член на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ инж. Иван Тотев. Той допълни, че ГЕРБ се подготвя много сериозно за предстоящите избори и за следващия мандат.

Целта, която сме си поставили, е победа от първи тур в Пловдив и мнозинство в Общинския съвет. Само този начин, тази форма на управление може да гарантира едно стабилно изпълнение на предизборните ангажименти на партия ГЕРБ и промяна в развитието на Пловдив. Необходима е промяна в статуквото, нови лица и нов модел на управление. Това, което ГЕРБ ще направи, е да смени посоката и да посочи нов път за развитие, допълни Иван Тотев. Той съобщи, че преди половин година в ГЕРБ са създадени работни групи с цел да изготвят Предизборната програма и Програмата за управление на партия ГЕРБ през следващия мандат.

Задачата, която беше поставена пред тези работни групи, бе да погледнат отвъд тези четири години, за да може ГЕРБ да излезе с една дългосрочна визионерска програма. За нас е важно да научим мнението на хората и техните очаквания от следващото управление. В общи линии вече сме готови с Предизборната програма и Програмата за управление на Пловдив, заяви Иван Тотев. Предстои тази програма да бъде съгласувана, презентирана и дебатирана със съответните гилдии в Пловдив.

Иван Тотев представи и председателя на Предизборния щаб на ПП ГЕРБ в Пловдив. С решение на Изпълнителната комисия от петък това е генерал Димитър Цветков. Предизборният щаб ще поеме изцяло организацията през този предизборен период. Той се състои от 40 членове, като броят им е определен, имайки предвид районното деление на града. Това са хората, които ще осъществяват връзката с партийните структури и най-вече с гражданите на Пловдив, заяви от своя страна Димитър Цветков. Той анонсира и първите мероприятия, които Предизборният щаб е планирал и които ще започнат през следващата седмица. Подготвили сме анкетни карти, с помощта на които нашите мобилни ще проучват виждането на пловдивчани за бъдещето на града и какво искат те. Започваме и срещи с представителите на професионалните гилдии в града, каза още председателят на Предизборния щаб в Пловдив.

Ще водим позитивна кампания, кампания "лице в лице" - това е национален белег на партия ГЕРБ и в Пловдив ще бъде точно така, подчерта Иван Тотев, а като основен опонент на изборите през октомври той посочи БСП.

Този браузър не поддържа видео елемента.


(с) ПОТВ

Виж коментарите (46)

Още по темата (764):
08.10.2012 ГЕРБ отваря нова страница в Калофер
08.10.2012 Румен Стоянов спечели частичните местни избори за кмет на Калофер
03.10.2012 Искра Радева: Подкрепете Лалка Драгоева за кмет на Калофер
28.09.2012 Безплатни медицински прегледи в Калофер
27.09.2012 Безплатни медицински прегледи в Калофер
20.09.2012 Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Калофер Лалка Драгоева се срещна с пенсионери
Още новини от Новини от Пловдив:
Гъст черен дим в Пловдив, два екипа на пожарната са на място
Масово глобяват пловдивчани
Нова придобивка за близо 120 000 лева за район "Тракия"
Битката на Денис срещу коварното заболяване продължава, даряват о...
Пловдив се включва в "Общата молитва за мир"
Днес затварят за движение булевард в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).