Избират най-добър млад предприемач на Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:31 / 06.07.2009
2070
Най-добър млад предприемач на Пловдив за 2009 г. ще бъде избран след обявен от общината конкурс, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Още с приемането на бюджета за целта бяха предвидени 20 хиляди лева.

"Условията за участие вече са изготвени и са публикувани на официалния сайт на общината - Plovdiv.bg. Всички млади хора от 18-годишна възраст, но все още ненавършили 34 години до крайния срок 30 октомври, могат да участват", съобщи заместник-кметът Георги Титюков пред журналисти.

Бизнес-план по образец между 5 и 25 страници трябва да представят участниците в конкурса. 7000 и 4000 лева са предвидени за първа и втора награда, ще има две трети награди от по 2000 лв. С тези средства младите хора ще могат да стартират свой бизнес, а ако те са им недостатъчни, ще трябва да посочат откъде ще вземат допълнителното финансиране.

"Не е задължително кандидатите да имат фирма, такава, ако спечелят, може да се регистрира и за един ден, важното е да имат печеливша идея", подчерта Титюков.

На финалния кръг на конкурса, след отсяването на кандидатите от общинска комисия, ще бъдат включени външни оценители от факултета по икономически и социални науки на ПУ "Паисий Хилендарски".




Този браузър не поддържа видео елемента.


(с) ПОТВ

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Гражданка: До гуша ми дойде! Отвратително е!
Нова улица в "Тракия" край строящ се огромен жилищен комплекс
Няма връзка с автогара "Юг"
Два дни до началото на Международен технически панаир 2024
Пловдивчанка: Проклятие е да живееш в този град!
Снимка на странно монтиран климатик в Пловдив тотален хит в мрежа...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).