ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Избягвайте прелеза на бул. "Свобода"!
Бариерата на булевардите  "Копривщица" и "Свобода" е спусната и десетки автомобили попаднаха в капан в сутрешния час пик, сигнализират читатели на Plovdiv24.bg.

Извънредната ситуация е заради скъсан синджир на механизма, който вдига бариерата. Проблемът касае само прелеза на бул. "Свобода", а другите два - на "Пещерско шосе" и бул. "Шести септември" работят, обясни за медията ни регионалният директор на НКЖИ инж. Гошо Къчков.

Аварията е възникнала снощи и тази сутрин ремонтен екип на дружеството е на място да отстрани аварията. Очертава се около 10,30 ч. съоръжението да бъде поправено.

Служители от сектор "Пътна полиция" охраняват участъка по искане на НКЖИ.  Компанията е уведомила и ОП "Организация и контрол на транспорта" за проблема и автобусите от градския транспорт са временно пренасочени по алтернативен маршрут. 

Трите бариери по бул. "Копривщица" не са автоматични, а са стари механизми, при които се върти колело, веригите и свързващата тел повдигат или спускат рамото на съоръжението. Повреда в свързващите елементи и планки не са чести, затова се правят регулярни огледи и се подменят амортизирани части. Основен преглед е правен преди да пуснат влаковото движение между централна жп гара и гара "Филипово".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Пълен ад беше днес. От 7:50 до 8:25 минаха 3 влака, като бариерите бяха вдигани за по 2-3минути като пропускаха по 10-15 коли, следователно тапите станаха огромни, хората изнервени. Този град стана невъзможен за предвижване.
+1
 
 
Служители от сектор "Пътна полиция" охраняват участъка по искане на НКЖИ. Компанията е уведомила и ОП "Организация и контрол на транспорта" за проблема и автобусите от градския транспорт са временно пренасочени по алтернативен маршрут - въобще не е вярно това. Никакви ги нямаше по трасето. Пътувах с № 15 от МОЛ Пловдив, който на затворения прелез завъртя към бул.Пещерско шосе - шофьорът не знаеше за проблема, само се вайкаше какво е това задръстване в кв. Смирненски, чака 10 мин. да вдигнат бариерата, спусната заради влак, не можа да вземе ляв завой по бул.Копривщица и продължи към ТЕТ-а с много зор. Пълен ад! Може ли снощи да се е развалил механизмът на бариерата и чак днес след 10 часа да почнат да работят по проблема, защото сутринта никакъв работник не се мяркаше там.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Секретна операция: Задържаха известен диригент за присвояване на много пари
Локо в Първа лига, сезон 2024/2025
Ботев в Лига Европа, сезон 2024/2025
Проверяват сигнал за скандален случай в пловдивско училище
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли общините "Марица" и Родопи" да се слеят в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: