Издирват бизнесменът Киро Киров

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:07 / 29.03.2009
2356
Полицията издирва бизнесмена Киро Киров - собственик на "Киров" АД - известната компания за внос и дистрибуция на строителна техника. Припомняме, че той закупи палата номер 5 в международния панаир от Емил Стоянов, има магазин на "Гладстон", сервиз на Рогошко шосе.

Близките му са се обадили в полицията днес по обед, тъй като от предишната вечер не са могли да се свържат с него, а днес не са го намерили и в дома му в Банкя. Провеждат се оперативно-издирвателни мероприятия. Умоляват се всички граждани, които могат да дадат информация за местонахождението на лицето, да се обадят на телефони 166, 112 или на 982-83-63. Анонимността им е гарантирана.

Полицията е открила джипа на изчезналия столичен бизнесмен Киро Киров в гаража на жилището му, той бил с отключени врати,фаровете му са били светнати. .

По случая работят служители на Борба с организираната престъпност - БОП.

Не е постъпвало обаждане, с което някой да иска откуп за изчезналия столичния бизнесмен. От снощи Киров е бил с изключени телефони. Работи се по версията за отвличане. От МВР не потвърждават официално, че бизнесменът е отвлечен.

Инженер Киро Киров стартира бизнеса си още през 1990 година, когато сам основава фирма КИРОВ, след като напуска държавната "Интерпред". Той е бивш автомобилен състезател.

Холдингът "Киров" АД търгува със пециализирана техника в България, кото предлага продуктите на над 80 световни компании, сред които Bosch, Komatsu, Dynapac, Fisher и др.

Киро Киров е един от крупните български бизнесмени, както и спонсор на партия ГЕРБ. Той е в изключително близки отношения с лидера на ГЕРБ и столичен кмет Бойко Борисов, с когото са съседи в Банкя.

Източник: ПОТВ

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хотелиерите в Пловдив доволно потриват ръце
Кметът Димитров повежда листата на ГЕРБ в Пловдив рамо до рамо с ...
Гражданка: До гуша ми дойде! Отвратително е!
Нова улица в "Тракия" край строящ се огромен жилищен комплекс
Няма връзка с автогара "Юг"
Два дни до началото на Международен технически панаир 2024


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).