Изграждат детска спортна площадка в "Тракия"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:24 / 27.12.2012
2299
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Фен клубът на "Манчестър Юнайтед" съвместно с кметството в район "Тракия" стартира инициативата "За щастливи детски игри".

Представители на фен клуба и районният кмет Костадин Димитров се договориха за изграждането на детска спортна площадка в ЦДГ "Кремена". От районната администрация ще изградят постамента, а от фен клуба се ангажират с оградата и изкуствената трева на игрището. Всички единодушно споделиха идеята, че за децата в най-ранна възраст трябва да се осигурят необходимите условия, за да могат да спортуват и да възпитават полезни навици и амбиция за победа в съревнованията.

Фен клубът на "Манчестър Юнайтед" е основан през 2009 г. от верни привърженици на английския футбол, обединени от любовта към играта и любимия отбор. Макар и със спортна насоченост, инициативите им са много и разнообразни - организиране на ежегоден футболен турнир за деца в неравностойно положение, акции по кръводаряване, осигуряване дрехи и консумативи на детските домове, организиране на различни спортни мероприятия.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
В къща в Пловдив откриха още една плочка, източник на йонизиращо ...
В Пловдив направиха възстановка на събитията от 1908 г.
Пловдив отбелязва 116 години от обявяването на Независимостта на ...
Сигнал: Абсолютно безобразие, вече имаме и инцидент тук!
Изнасят данни за развитието на пазара на жилищни имоти в Пловдив
БМВ излетя от кръстовище в Пловдив - няма ни шофьор, ни номера


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).