Изложение на траурни стоки в Панаира

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:13 / 11.10.2005
1303
За първи път Международен панаир – Пловдив и фирма ТРИКЕЛ 97 ООД от Габрово организират ИЗЛОЖЕНИЕ НА ТРАУРНИ СТОКИ И УСЛУГИ, което ще се проведе от 26 до 28 октомври в Палата 10.

Подобни изложения се провеждат в целия свят. По-известните от тях са VENIA в Бърно, Чехия – най-голямо в Централна и Източна Европа; PIETA – в Дрезден; BEFA – в Дюселдорф; FUNERAIRE – в Париж; NEKROPOL - в Москва, TANEXPO – в Модена, Италия.

Производството на погребални и траурни стоки е свързано с много промишлени и други сектори – от производството на специални изкопни машини, почистваща техника и специални превозни средства, до градинарство, търговия, произведения на изкуството, литература, музика.

Доминиращи сред фирмите са тези, които предлагат специални услуги.
Логическо последствие на цялата тази дейност на фирмите, произвеждащи траурни стоки, както и услугите на погребалните агенции е обособяването на тясно специализирана изложба.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Тежка катастрофа със загинал край Пловдив
Огромен клон се стовари на оживена улица в "Каменица"
Катастрофа в центъра на Пловдив, младеж се натресе в джип
Сигнал: Индийци вече карат автобуси в Пловдив! Не говорят българс...
В Пловдив санкционират за нерегламентирано изхвърляне на отпадъци...
В Пловдив не се смилиха над Георги Георгиев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).