Изненадваща проверка на строежа на ЦДГ "Албена"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:58 / 27.03.2009
3033
Кметът на район "Южен" Александър Колев инспектира днес хода на работата по строежа на детска градина Албена. Детското заведение ще бъде официално открито на 29 май.

Колев следи отблизо строежа на детската градина - от вземането на решението в Общинския съвет, през първата копка  през октомври 2007 до днес - поставянето на оборудването. 224 деца е капацитета на обекта. Всяка от 8-те групи ще има спалня, занималня и специални санитарни възли. Целият проект включително и басейна са изцяло по европейски стандарти.

В новата сграда ще бъде преместена намиращата се в блок детска градина "Албена". Децата ще се радват на абсолютен лукс, персоналът включително готвачите ще бъдат разглезени с уреди от най-нова генерация. В изцяло съвременното учебно заведение ще могат да се настанят още близо 50 деца, които ще се подберат от списъка на чакащите

Детската градина е в двора на училище "Яне Сандански" на площ от над 4 декара и половина. Ще спасим срока за откриването-категорични са от районната администрация. Още повече, че предстоят вече довършителните работи, и задължителното поставяне на табелата.     

Този браузър не поддържа видео елемента.


(с) ПОТВ

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хотелиерите в Пловдив доволно потриват ръце
Кметът Димитров повежда листата на ГЕРБ в Пловдив рамо до рамо с ...
Гражданка: До гуша ми дойде! Отвратително е!
Нова улица в "Тракия" край строящ се огромен жилищен комплекс
Няма връзка с автогара "Юг"
Два дни до началото на Международен технически панаир 2024


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).