Известен адвокат от Пловдив: Животът ми поднася изпитания, но и този път оцелях

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:51
1984
Оцелях и този път приятели, явно така ми е писано животът да ми поднася изпитания, това написа пловдивският адвокат Стефан Левашки в личния си профил в социалната мрежа, видя Plovdiv24.bg

Претърпях сериозна ендоваскуларна интервенция в Аджибадем Сити Клиник. Вече се възстановявам в къщи при любимата Елена и верният Ринго. Искам специално да благодаря на проф. Иво Петров и доц. Зоран Станков, които се справиха с нелеката задача да ми помогнат. На целия екип лекари, сестри и санитари от сърдечно-съдовия център на болницата. Специални поздрави за моя близък гастроентеролог д-р Апостол Георгиев, който откри проблема при един рутинен ехографски преглед. Искам да благодаря и на колегите си от Висшия адвокатски съвет и тези от Съвета при колегията в Пловдив, които ми оказаха навременна помощ и подкрепа. Благодаря и на любящата ми майчица, която обиколи всички църкви за да ми пали свещи и се моли за мене. Разбира се най-много съм благодарен на съпругата ми, която беше неотлъчно до мене в този тежък момент и не ми позволи да се отчаям.

На снимката е сърцето, което ми подариха проф. Петров и доц. Станков с личните им автографи и пожелания.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Заградиха тротоар заради нов жилищен комплекс в Пловдив
Пловдивчанка: Това нормално ли е според вас?
Гладиатори "превзеха" центъра на Пловдив
Пожарът в депото за отпадъци в Цалапица е напълно потушен
Жителите на три пловдивски села излязоха на протест
При засилен интерес в галерия "Капана" откриха Международните фот...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).