ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Известен пловдивчанин за DJ Мартен: Невъзможно е страхливци да се възхитят от проявата на смелост
© Plovdiv24.bg
Пловдивският музикант и автор на книги Константин Кацаров е споделил мнението си с широката общественост относно решението на DJ Мартен да не пусне "Луда по тебе" на Джокович, видя Plovdiv24.bg.

"Вече всичко ми се изясни…

Вчера се включих в дискусията неподготвен, но днес се запознах детайлно с по-важните точки от темата.

Разбрах кой е Мартен:

Оказа се, че сме се срещали. Имам добро мнение за този човек.

Върнах и изгледах мача на Григор Димитров и Новак Джокович:

Наблегнах на онази част, в която великият световен шампион си поръча чалга песен. Без да преувеличавам и да бъда емоционален ще споделя личното си мнение, че Джокович се държеше като пиян балкански субект. Подобен на онези в баровете за чалга. Такива заведения има много в България. В тях с питиета предлагат и нурофен…

Установих защо Мартен пое негативи от една определена прослойка от населението ни:

Невъзможно е страхливци да се възхитят от проявата на смелост демонстрирана от някой друг. Колко човека в България биха дръзнали да откажат прищявка на някоя персона от ранга на Новак Джокович? И то публично! Възхитен съм от мъжеството проявено от Мартен. Въпреки, че прекрасно е знаел, че в България има много страхливци, които ще го анатемосат. Земя на слепци…

Организаторите на това културно и спортно събитие можеха на мига да отстранят Мартен, и някой друг да изземе функциите му. Не знам и не разбирам защо това не се случи?

Публиката бурно аплодираше музикалното желание на Джокович. Специален гост трябваше да бъде Камелия…

Чалгата се слуша по бардаците, а не на спортни събития. На тях присъстват и деца, които би трябвало да попият пример за подражание. Моите деца не бих искал да бъдат поощрявани в тази посока. Култ към чалгата и нетрезвото поведение.

Талантът в даден област не може да служи за извинение. Популярността трябва да служи на обществото. В добрия смисъл. Много са известните, но малко са човеците.

Трябва да толерираме смелостта и да ограничаваме пораженията нанасяни ни ежедневно от лекия жанр. Който иска да бъде подлога или биде, нека посещава по-често магазини за санитарни мебели и се включи в рекламната им кампания. В тях има изящно направени примери за подражания и облекчаване на физиологични нужди. Хигиената също е важно нещо…

Поздравления, Мартен!

Снимката не е с добро качество, но все пак е спомен от едно запознанство. Не разполагам с по-добра илюстрация за случая. Мартен е в дясната част на вашия екран.

Смирено от К. И. К."

Стотици хора изразиха мнението си под публикацията на пловдивчанина.

"Не съм съгласна т
© Facebook
ук с Вас, че Джокович се е държал като пиян балкански субект!   Държанието му беше премерено забавно, защото все пак това беше шоу.   И съвсем приятелски, помоли с думите "Братко, моля те, пусни ми малко от тази песен!" Не се държал арогантно или невъзпитано, камо лв пък като пиян!   Друг е въпроса, че Мартин наистина не беше подготвен за тази песен, незнайно защо, след като цял свят знае, че това е любимата на Ноле."

"Всъщност се получава обратен ефект. Ако я беше пуснал за 20 секунди щеше да стане голямо шоу и с това щеше да приключи всичко. А сега една седмица ще си изтъркаме клавиатурите да спорим и много повече хора ще потърсят да си пуснат това парче."

"Принципи, смелост, мъжество? Голямо геройство извършил, че се прави на по-католик от папата.

Добре, че беше това събитие някои да чуем името му.

Като професионален диджей не се справи да си ходи по прайдовете и направи страхотна реклама на Камелия.

На всички чалгата ви е виновна...певиците ли са виновни, че родителите абдикират от възпитание и време прекарано с децата си, певиците ли дават джобни на всички гарджета из чалготеките, за да въртят гюбеци и надуват балони   звучи нелепо и смехотворно. Чалгата не ви е виновна за нищо, безотговорността ви е виновна. Но е по-лесно да се прехвърля вината върху друг. Така сме свикнали, така е лесно."


Още по темата: общо новини по темата: 32
21.09.2024 Камелия: На мен ми изглеждаше като скеч между двамата. Нямаше да падне
небето
20.09.2024 DJ Marten за "Луда по тебе" и Джокович: Не аз решавам какво да пускам. Оказа ce, че се намирам на най-тъпото място
20.09.2024 Колега на DJ Мартен: Той отнесе много хейт, но от рекламата спечели най-много Камелия
19.09.2024 DJ Мартен не пускал чалга? Камелия не може, но Андреа може
19.09.2024 Обрат: Не DJ Мартен, а приближен на Гришо забранил "Луда по тебе"
19.09.2024 Нешка Робева: Извинете, г-н Джокович
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
И тоя палячо се изака, с това пискливо гласче. Аве Ронго и аз слушам Дейвид Ковърдайл и Дио и Ричи Блякмор ама да ти дойде на крака тази жива легенда и да не му направиш кефа е пълен резил. Драхта и в кауна и диджея.
+1
 
 
Когато си домакин твоят дом е дом за всеки гост. Не само, защото най-великият тенисист за всички времена е дошъл да те уважи, когато е на върха на Еверест, а не е на 80 години. Алеко Константинов е описал всички тези Бай Ганьовци, които на 3 ракии си стискат бастуна в банята на Софи Маринова, а пред света се правят на рок-легенди. Колкото известен е Коцето анти-певецът и 100% плагиат, толкова и това ДиДжей комплексарче прави разлика между песен на Бритни Спиърс и Филип Киркоров. Смисълът на диджейската професия е да забавляваш клиентите си с музика, която ги прави щастливи. На това събитие на века за българския ренис, един селяк се опита да да е критерий за музикални ценности. Палячовци, андрешковци и калифковци. Трябва да четат Печената Тиква на глас по 10 пъти на ден, ако могат да четата. Поклон пред Григор и Ноле, че са посланници на България!
+1
 
 
Колко защитници на циганско-ориенталския фолклор се втурнаха на амбразурата! Нормално. Защитават себе си все пак, оправдават съществуването си. Хора, чиито деца ще израстнат капсулирани в културното гето на родителите си и няма да разберат какво е вълнувало света през последните няколко века. Дано поне пияни и дрогирани не газят хора по улиците.
Празник на пенсионера в Ж.Р.Тракия.Лично кметът Костадин Димитров ни поздрави.
преди 6 ч. и 6 мин.
0
 
 
Браво господин Казаров,много точно написано,но едва ли приматите ще ви разберат!
0
 
 
Бивша мутра и затворник , човек без семейство взе да дава съвети и да ни учи на морал. Интересно как се защитават яростно как видиш ти , нормалните хора не са нормални , а те били най най. Ужас
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Лято 2024
Природни стихии
Световна черна хроника
Новак Джокович идва в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли кметът Костадин Димитров да поведе листата на ГЕРБ в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: