Известен ресторант на 17 км от Пловдив попадна в "черния списък" на НАП

Автор: Георги Кирилов
Коментари (1)
20:28 / 23.06.2024
42935
Проверките на НАП Пловдив достигнаха и до известен ресторант в Асеновград, видя Plovdiv24.bg в сайта на институцията.

Обичаното от пловдивчани и не само заведение "Вито" само преди дни попадна в "черния им списък". Мястото се намира още в началото на Асеновград и е ситуирано под хотел.

През годините "Вито" беше своеобразна кулинарна туристическа дестинация за пловдивчани. През уикендите хората често отскачаха до там, за да хапнат хубава храна.

Фирмата, която е собственик на обекта. е "Брег Трейд ЕООД" и е основана през ноември 2015 година. Седалището на компанията се намира в гр. Асеновград.

Управител на ресторанта и едноличен собственик е капитала от 10 лева е Цветелина Красимирова Костадинова. 

Според публичния търговски регистър към 2021 година обекта е разполагал с 33-ма служители, а оборотът му е бил 1,548,000 лв. Приходите на заведението бележат ръст с 60% от предходната 2020 година, когато сумата е била 967,000 лв.

Проверка във Фейсбук страницата на ресторанта показва, че той е активно работи и ежедневно публикува менюто си или интересни кулинарни изкушения. 

Припомняме, че от конкретния публичен списък гражданите могат да разберат къде НАП са установили нарушения на разпоредбите на ЗДДС и кой обект има предпоставка за прилагане на принудителна административна мярка "Запечатване на обект“. Тя може да бъде наложена за срок до 30 дни, независимо от предвидените в закона глоби или имуществени санкции.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Немски гражданин бере душа в болница в Пловдив
Меганаглец с грозно изпълнение пред дюнери в центъра на Пловдив
Мрежата скочи на шофьор, упрекнал и посъветвал каращите бавно
Пожарът на Младежкия хълм е овладян
Първи кадри и информация за естеството на пожара на Младежкия хъл...
"Диана Експрес", Братя Аргирови, Мими Иванова и Нелина очакват пл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).