ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Известен журналист предизвика голям интерес в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:07 / 12.02.2023Коментари (1)5052
На 10.02.2023 г. в ПГАСГ "Арх. Камен Петков“ в Пловдив гостува спортният журналист от БНТ и бивш възпитаник на гимназията от Випуск 2014 г. Бюлент Мюмюнов. Той се отзова на поканата за среща с училищната общност, както и за откриването на нов специален кът в спортния комплекс, запечатал най-големите успехи на училищните отбори и съхраняващ трофеи в различни видове спорт.

Културната зала едва успя да побере всички ученици, желаещи да се запознаят с популярното лице от националния ефир, а учителите му през годините побързаха да го поздравят за постигнатите професионални успехи. Класният ръководител на Бюлент – Надежда Фердинандова припомни вълнуващи моменти от училищния му живот и го провокира да сподели с какво го е обогатила гимназията.

Бюлент показа богатия си личен снимков и видеоархив и разказа за вълнуващите си срещи със световни футболни звезди от настоящето и от близкото минало, както и с емоционални фенове на двата най-големи футболни форума – Евро 2020 и Световното първенство в Катар през изминалата година.

Бъдещите архитекти, проектанти и реставратори имаха възможност да научат как ученик от гимназията е сбъднал мечтите си и кои качества са му помогнали по пътя към успеха. Учениците дискутираха с журналиста предизвикателствата във футбола и как се преодоляват, удовлетворението от журналистическата професия и необходимите за успеха качества, които всеки репортер трябва да притежава.

Бюлент определи четенето като най-важно за постигането на успех в живота и сбъдване на мечтите. Никол Диманова от 9ж клас, Джошуа Харис и Петко Механджийски от 11д клас, и тримата трениращи футбол, с удоволствие размениха няколко подавания с Мюмюнов, за когото футболът си остава страст не само в професионално отношение.

На срещата присъстваха ученици и учители от гимназията, директорът на ПГАСГ "Арх. Камен Петков“ инж. Атанаска Вълканова, ученици от клуб "Медии, комуникации и гражданско образование“ с ръководител Стефка Златарева. Гостуваха ни и ученици от ЕГ "Иван Вазов“ – град Пловдив. Събитието се осъществи с подкрепата на Ученическия съвет на гимназията.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Коле много си щастлив бе. Заради новият анцунг ли е или заради директорката на училището :) И както е казал твореца : Тридесет и два зъба и нито един кариес. Айде честито Коле :)))
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Октомври 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Хороскоп за деня
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Изграждане на Национална детска болница в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли общините "Марица" и Родопи" да се слеят в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: