КАТ напомнят за изтичащия срок на конкурса за рисунки

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:07 / 30.09.2005
1309
Сектор “ПП-КАТ“ РДВР Пловдив напомня на всички участници в Четвъртия национален конкурс за детска рисунка по проблемите на безопасността на движението, че крайният срок за изпращане на рисунките е 10 октомври 2005 година.
В конкурса могат да участват всички деца от предучилищна възраст и ученици до 17 години с ЕДНА рисунка –формат на блок А 4. Темата на конкурса е “Мамо, татко ! Да спазваме заедно правилата за движение и да се пазим от опасностите по пътя”!.
Подтеми на конкурса :
“Мамо, татко ! Да поставим обезопасителните колани !”
“Мамо, татко ! Намалете скоростта! Не рискувайте !”
“На пътя опасностите са навсякъде !”
“Най-безопасният път до училище “
“Не на агресията по пътищата !”
“Пазете най-застрашените от нараняване –пешеходци,велосипедисти ,деца и възрастни “!
“Най-опасните ситуации, които застрашават децата като пешеходци, велосипедисти, мотопедисти, когато карат ролери, скейтбордове и се возят в автомобил”

На гърба на рисунката се отбелязват трите имена на участника, възраст, точен адрес, домашен телефон, училище/детско заведение, клас, паралелка.Творбите се предават от участника , неговите близки или класен ръководител в най-близкото районно полицейско управление, сектор “ПП-КАТ” при РДВР-Пловдив. По пощата рисунките могат да се изпращат до 10 октомври 2005 година на адрес : град София, код 1202 ,ул.” Цветан Минков “ №2, Направление “Пътна полиция- Д Н С П / за конкурса /.
Всички творби ще бъдат оценени от специализирано жури, като най-добре оценените участници ще получат награди.Очаква се да бъдат връчени много предметни индивидуални и колективни награди-велосипеди,касетофони,спортни принадлежности, книги и други.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Тежка катастрофа със загинал край Пловдив
Огромен клон се стовари на оживена улица в "Каменица"
Катастрофа в центъра на Пловдив, младеж се натресе в джип
Сигнал: Индийци вече карат автобуси в Пловдив! Не говорят българс...
В Пловдив санкционират за нерегламентирано изхвърляне на отпадъци...
В Пловдив не се смилиха над Георги Георгиев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).