ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Каймаканов: Екипът ни е съставен от експерти в различни области
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:07 / 25.10.2007Коментари (0)11188
© Plovdiv24.com
Независимият кандидат за кмет на Пловдив Венцислав Каймаканов представи своя екип в Новотел Пловдив. Той е единственият претендент, който изпълнява обещанието си предварително да обяви имената на хората, с които ще управлява Пловдив.

"Направихме много срещи с пловдивчани по време на кампанията. Обещахме, че няма да правим политически пазарлъци. Според нас идеята, че политически ангажиран кмет може да управлява добре е погрешна. Нашите опоненти разпитваха от кого е зависим Каймаканов. На всички тях ще отговорим програмата ни е експертна и е надпартиина", заяви председателката на предизборния щаб Миглена Иванова.

Тя запозна участниците с отделните компоненти в програмата за управление на екипа на Венцислав Каймаканов. Основни принципи, залегнали в програмата са откритост , гражданско участие, реалистичност, партньорство. Стартегическите цели са устойчив растеж, привличане на инвестиции.

"В компонента Социални дейности е включено увеличаване на обема на социалните услуги от НПО , изграждане на център за за деца с интелектуални увреждания, център за хора с психически увреждания, нов дом за възрастни хора и хоспис, подпомагане на клубовете на пенсионерите във всички пловдивски райони", обясни Иванова.

Що се отнася до компонента "Строителство и околна среда" тя обясни , че са предвидили ликвидиране на сметищата, изграждане на надземни и подземни гаражи, нови общински жилища, щаб, който ще координира ремонтите на подземната и улична инфраструктура, канализационна система в районите без канализация, екологично чист градски транспорт, магистрален водопроводен пръстен.

Венцислав Каймаканов представи официално екипът, който е работил по програмата "За достоен европейски живот" за управление на Община Пловдив през 2007-2011г. "Единствен аз изпълнявам обещанието си предварително да обявя имената на хората, с които ще управлявам Пловдив. Според мен преди пловдивчани да изберат своя кмет е справедливо да знаят кой ще е главният архитект, кой ще отговаря за културата , за спорта", обясни Каймаканов.

Експертите в неговия екип се представиха с няколко думи за тяхното образование и трудовият им опит до сега. Драгомир Иванов обясни, че е строителен инженер и е бил кмет на община. "Работя повече от 15 години в сферата на инвестицинните проекти, с много от европейските програми. Смятам, че опитът, който имам ще допринесе за реализацията на програмата, която е доста амбициозна", убеден е Иванов.

Д-р Георги Кръстев, ортопед. "Започнах трудовия си път от Мадан, управител на ДКЦ 1 ординатор на академията по ортопедия и травматология към ВМИ. Нашата главна идея е да възродим общинското здравеопазване. Квалификацията и опита ни са такава, че можем да се справим", заяви д-р Кръстев.

Георги Палешников е инжинер и икономист по образование . "В последните 7 години съм създал три фирми , владея два западни езика- английски и немски", заяви Палешников.

Д-р Невен Енчев - више медицинско образование и магистратура по "Бизнес и администрация""Работил съм в областта на социалните дейности , по междуправителствена спогодба с Германия", обясни Енчев.

Арх.Атанас Недевски, общински съветник в Община Пловдив от листата на Съюз свободни демократи, гл. архитект на Община Родопи, управител на проектанска фирма. "Вече 25 години съм архитект. От 7 години съм главен архитект на община Родопи. Интересна община към която има апетити. В екипа съм с идеята да помагам за привлечането на инвеститори в нашия град", обясни арх. Недевски. Кръстьо Милев , преподавател в Английската гимназия, главен редактор на вестник "Тандем" , редактор на рекламна агенция. "Водила съм телевизионна рубрика книга от витрината" по БНТ. Според мен Венцислав Каймаканов предлага печеливша формула", заяви Каменова.

Кръстьо Милев обясни, че е президент на "Марица Олимп" и личен треньор на олимпийският шампион по вдигане на тежести Милен Добрев, член съм на общинския съвет по спорт.

"Дългогодишен състезател по волейбол в Локомотив Пловдив. Треньор по волейбол Националния отбор и вицеолимпийски шампион от Москва", обясни Каспар Симеонов.

Румен Найденов пък е управител на "Рота Инженеринг" ООД, завършил "Технически университет" в Русе.

Според Каймаканов при сформирането на екипа са наблегнали на ексепртното начало, без значения в коя партия членуват или дали изобщо членове на партия. "Партиите доказаха, че партийните пазарлъци не водят до нищо. Ние вече изпълнихме едно от обещанията си като показваме екипа си предварително, така че водим с една крачка.

 



Още по темата: общо новини по темата: 518
24.01.2009 »
31.12.2007 »
10.12.2007 »
12.11.2007 »
09.11.2007 »
09.11.2007 »
предишна страница [ 1/87 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Такситата в Пловдив с нови цени
Предложиха паметникът на Альоша да бъде махнат
Масови протести срещу цените на горивата
Пет трупа открити в Нови Искър
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли кметът Костадин Димитров да поведе листата на ГЕРБ в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: