Камен Донев в лятно кино "Орфей"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:25 / 05.09.2012
1557
Авторът на хитовия спектакъл "Възгледите на един учител за народното творчество" вдига своето шумно "Кръщене"със звездите на театър "Българска армия" днес, 5 септември, от 20:30 часа в лятно кино "Орфей".

Камен Донев пренася зрителите на една типична българска трапеза - с цялата ѝ дандания, с разноликите гости, с пиенето, пеенето и танците и най-вече - с типичните дълбокомислени разговори, които приключват така внезапно, както са и започнали, само дето не са довели доникъде. Моментна снимка на обществото, която те кара да се смееш с глас и да си тръгнеш с храна за размисъл към вкъщи.

Представлението предизвика разпалена полемика след премиерата в началото на лятото в Пловдив. Типичният драматургичен стил на Камен Донев не допадна на част от публиката, докато друга голяма част от зрителите останаха възхитени и пожелаха повторното представяне на пъстрото "Кръщене". Шумен български празник с Александра Сърчаджиева, Пламена Гетова, Георги Къркеланов, Илия Добрев и много други любими актьори! Билети вече се продават на касата на лятно кино "Орфей" и Билетен център пред Общината.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Жителка на Пловдив е изрекла пророчески думи дни преди трагедията...
Велосипедист е открит мъртъв в необезопасена шахта посред бял ден...
Пожар гори край Пловдив, вижда се чак от Асеновград
С множество събития в Пловдив бе почетена 116-та годишнина от обя...
Тримата задържани с америций не знаели, че е радиоктивен, а само,...
В къща в Пловдив откриха още една плочка, източник на йонизиращо ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).