Кандидат- кметовете отговарят на пловдивчани - част XI

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:08 / 26.10.2007
2591
Като единствената пловдивска интерактивна медия, Plovdiv24.com се опита да установи връзка между пловдивчани и основните кандидати за кметския пост. В тази връзка предоставихме възможност на нашите читатели да задат въпросите, които ги вълнуват. Ние поехме ангажимента тези въпроси да достигнат до основните претенденти в кметската надпревара. Ще публикуваме на части отговорите на по-интересните въпроси. На всички кандидати са зададени абсолютно еднакви въпроси. Отговорите не са подредени по азбучен ред, според имената на кандидатите.

Въпрос 11: Как ще гарантирате изпълнението на програмата и обещанията си?

Александър Буздрев: Целият екип, с който участвам в изборите е съставен от компетентни специалисти. Ощe в подготовката на нашата кампания съм в контакт с хора като г-н Милен Велчев и бях лично приет от Н.В. Симеон Втори, за разговор по приоритетите. Това, а и качествата на пловдивчани, които са успели хора, ми дава увереност и гаранция за изпълнение на програмата.

Венцислав Каймаканов: Човек може да гарантира обещанията си само с това, което е постигнал. То е видно. На моите съграждани казвам, че обещавам по-малко от това, което мога да направя. Невъзможни неща няма в моята програма.

Захари Георгиев: Като човек и като политик съм пред очите на пловдивчани десетки години. Най-скъпото, което имам и това, на което най-много държа, е честта на името ми. Затова не се хвърлям да обещавам неизпълними неща, а такива, които зная как да се направят и преценявам, че има ресурс за изпълнението им.

Николай Караиванов: Със собствения ми стил на работа и организация. Аз никога не се спирам пред поставена цел и преследвам до край реализацията й, а това се отнася с още по-голяма сила за всяко нещо, свързано с любимия ми град. Ще ви дам пример - преди 3 години поех асоциацията „ХЕБЪР" с 20 лв. в банковата й сметка и без никаква дейност. Днес тя е в прекрасно финансово състояние, организира над 30 семинара годишно и е равностоен партньор на Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Освен това допълнителна гаранция за това, че програмата ни ще бъде изпълнена коректно и професионално, са общинските съветници от листата на „Десен Алианс". Екипът, с който ще работя в следващите няколко години, са професионално изградени хора с много опит и натрупан престиж в професиите си, познати на целия град и ценени високо в професионалните им среди. Хора влезли в политиката, за да дават, а не да взимат. Хора, станали част от процеса на обновление в СДС. Изключително много разчитам и на партньорите ни от „Десен Алианс за Пловдив", на отбора, който изградихме и с който ще управляваме Пловдив - честно, открито и професионално.

Славчо Атанасов: По един единствен начин - чрез тотален граждански контрол на моите действия. Във всички райони на града ще бъдат изградени граждански съвети, такъв ще функционира и към кмета на града. Тази система вече успешно заработи още преди четири години в рйаон „Тракия" по време на моето управление и според самите граждани на „Тракия" резултатите бяха много добри. Другият начин е публичен отчет пред жителите на града -всяка година на Античния театър, в сърцето на Пловдив през месец октомври, там, където обещах да работа за града и за пловдивчани.

Спас Гърневски: Като заложа на структурите на гражданското общество. Водил съм разговори с почти всички професионални гилдии, които са съгласни да излъчат най-добрите си експерти в управлението на града. С тях ще решаваме комплексно проблемите на Пловдив, а не на парче, както се прави сега. Ще изпълняваме 4-годишна програма, предварително обсъдена с пловдивчани и приета в Общинския съвет.


Виж коментарите (0)

Още по темата (10):
25.10.2007 Кандидат- кметовете отговарят на пловдивчани - част X
24.10.2007 Кандидат- кметовете отговарят на пловдивчани - част IX
23.10.2007 Кандидат- кметовете отговарят на пловдивчани - част VIII
22.10.2007 Кандидат- кметовете отговарят на пловдивчани - част VII
20.10.2007 Кандидат- кметовете отговарят на пловдивчани - част VI
19.10.2007 Кандидат- кметовете отговарят на пловдивчани - част V
Още новини от Новини от Пловдив:
В Пловдив обсъдиха как жертвите на пътнотранспортни произшествия ...
Шефът на ВиК Пловдив: Лично съм бил почти всеки ден на място и не...
Техническият университет в Пловдив открива учебната година
Пловдив домакин на най-елитното събитие в Европа, посветено на бъ...
Хотелиерите в Пловдив доволно потриват ръце
Кметът Димитров повежда листата на ГЕРБ в Пловдив рамо до рамо с ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).