Кандидати от ГЕРБ-СДС в Пловдив: Гласувайте за стабилна България!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:37 / 04.06.2024
2559
Областният координатор на ГЕРБ Костадин Димитров и кандидати за депутати на ГЕРБ-СДС бяха посрещнати с бурни аплодисменти от Клуба на инвалида в район "Тракия“ с ръководител Гинка Симонова.

На срещата присъстваха Деница Николова – заместник-министър на Министерството на регионалното развитие в две правителства на ГЕРБ и четвърта в пловдивската листа на ГЕРБ-СДС за 50-то Народно събрание, заместник-кметът на "Тракия“ Красимир Терзиев, шести в кандидатската листа на ГЕРБ-СДС, директорът на дирекция "Социална политика“ Веселина Ботева, 11-та в листата, Петър Троянов и Борислава Вичева, 19-ти и 20-ти в кандидатската листа на ГЕРБ-СДС, районният кмет Георги Гатев, членове на структурата в "Тракия“.

"Нека кажем "Не“ на шарлатанията в политиката, на илюзията, на лошите финансови политики през последните няколко години. Аз ще гласувам за стабилна България, за по-високи доходи, за предвидимост в политиката, аз ще гласувам за ГЕРБ“ – сподели Гинка Симонова.

"През годините сме доказали, че Ви подкрепяме и помагаме във всяко Ваше начинание. Това няма да спре – ние ще продължим да бъдем заедно. За да продължават в града ни да се случват още добри неща“, заяви Костадин Димитров и представи кандидатите за депутати от ГЕРБ-СДС.

"Това са хората, които ще направят всичко възможно Пловдив да продължи да се развива. Лично лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е водач на пловдивската листа. Убеден съм, че Деница Николова ще помогне за привличането на още инвестиции и изграждането на по-модерна инфраструктура в Пловдив“, допълни областният координатор на ГЕРБ.

Знаково бе посещението в Пловдив на водещият кандидат на ЕНП Урсула фон дер Лайен и президента на ЕНП Манфред Вебер на Античния театър по покана на председателя на ГЕРБ Бойко Борисов, подчертаха кандидатите на ГЕРБ-СДС и призоваха: "Гласувайте с №22 на 9-ти юни, защото България заслужава да е стабилна!

Виж коментарите (0)

Още по темата (622):
07.09.2024 Областните председатели на БСП с официална позиция
25.08.2024 Първият министър в кабинета на Главчев 2 стана ясен
22.08.2024 Ще свика ли Радев консултации с парламентарните групи?
10.08.2024 Наказват членове на БСП заради саботаж на пленума
10.08.2024 Със скандал започна пленумът на БСП
21.07.2024 Ивайло Мирчев: Не вярвам утре да се случи чудо
Още новини от Новини от Пловдив:
Затваряйте прозорците! Пожар в Маноле, при който гори патешка тор...
Специална комисия следи строителството и парите за стадион "Локом...
Община Пловдив дарява последния имот на АПИ за финалното довършва...
Доста амбициозна програма за ремонти на район "Западен" - лек гаф...
Култово! В Пловдив автобус върви по 4 линии наведнъж, пътниците п...
Район "Южен" с нова придобивка за над 350 000 лева


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).