ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Кандидати с максимален бал избраха "Хранителни и фармацевтични биотехнологии" в УХТ | ||||||
| ||||||
Бъдещите инженер-биотехнолози разпознават специалността "Хранителни и фармацевтични биотехнологии“ като перспектива пред себе си в сферата на модерните технологии и тяхното приложение в хранителната индустрия и фармацията, коментира след второ класиране, което излезе днес, доц. Десислава Вангелова. Функционалният декан по студентска дейност и продължаващо обучение призна, че солидният интерес е бил приятна изненада за ръководството и колегите. Все още обаче има възможност за включване в класирането за тази бакалавърска програма. Другите желани специалности са "Технология и качество на храни“, "Хотелиерство и ресторантьорство“, "Туризъм“, Компютърни системи и технологии“, "Топлинна, хладилна и климатична техника“, която е защитена и приетите няма да плащат такса за обучение. Като цяло с 20% повече са желаещите да продължат обучението си в УХТ, обобщи доц. Вангелова. Сред тях са много зрелостници от елитни училища в страната, които до миналата година търсиха висши училища в чужбина. Записването на студентите след второ класиране ще продължи от днес до 15 юли, включително, без неделя. Центърът за прием на документи в университета работи от 8,30 до 16,30 ч., а на 13-и, в събота, ще бъде отворен от 8,30 до 14 ч. |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Пловдив:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Нели Петкова се върна при Слави
11:49 / 04.10.2024
МВнР: Не пътувайте до Северна Италия!
20:22 / 04.10.2024
Директорът на хасковския театър: Аз съм крадец
16:15 / 04.10.2024
Трябва ли да мием ориза, преди да го сготвим?
09:24 / 04.10.2024
Абонамент
Анкета
Трябва ли общините "Марица" и Родопи" да се слеят в Пловдив? | ||
Да (1118) | 57% | |
Не (669) | 34% | |
Не мога да преценя (177) | 9% |