Катастрофа с 3 пострадали на кръстовището на "Дунав" с Карловско шосе

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (23)
11:27 / 19.01.2012
13119
Катастрофа с трима пострадали е станала днес сутринта около 10 часа на кръстовището на бул. "Дунав" и ул. "Васил Левски" в Пловдив, съобщиха от "Пътна полиция" Пловдив за Plovdiv24.bg

Двама от пострадалите са отведени в болница, третият е с по-леки наранявания и ще бъде освободен за домашно лечение. Движението се регулира ръчно от пътни полицаи и е изключително затруднено. Сблъскали са се "Сеат" с пловдивска регистрация и джип "Нисан Навара". По първоначални данни нисанът е отнел предимство, при което от удара се е преобърнал, удряйки трети автомобил, който е чакал на светофара. На място в момента има екипи на пожарната. Очаква се следствена група за изясняване на причините. 

Входът от бул. "България" в посока Карловско шосе по ул. "Васил Левски" е затворен.

От ОП "Чистота" са изпратили на мястото на инцидента свои служители, които трябва да почистят и обезопасят района, за да не се допусне евентуално замръзване на разлетите течности при минусови температури, поясни за нашия сайт Иван Стоянов, шеф на общинското предприятие. 

Plovdiv24.bg разчита на вашите сигнали, уважаеми читатели. Ако сте станали свидетели на катастрофа, ако имате снимки или видео, ако искате да съобщите за нещо, което смятате, че си заслужава да бъде отразено, пишете ни от следния линк - Изпратете ни новина! или ни се обадете на 0700 450 24 или 0886 598 267.

Виж коментарите (23)

Още по темата (1):
19.01.2012 Алкохолен бос замесен в зловещата катастрофа от днес
Още новини от Новини от Пловдив:
ДПС-Ново начало подкрепи иновациите в сектор "Образование" на сем...
Над 30 свидетели са разпитани за инцидента със самолет край "Граф...
Вече има окончателно решение за доктора, убил Жоро Плъха в Пловди...
Прокуратурата в Пловдив разпитва експерти от Министерството на ку...
Асфалтират един от най-продължително ремонтираните булеварди, зат...
Пловдивски криминалисти задържаха двама в момент на наркосделка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).