ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Катастрофа в Кючука! Очевидец: Наглец!
Автор: Вили Ташева 14:00 / 15.08.2024Коментари (5)8982
© Фейсбук
За поредна катастрофа станала в район "Южен" по-рано днес, съобщават във Фейсбук групата "Забелязано в Кючука", видя Plovdiv24.bg.

"Поредната катастрофа, за щастие лека, предизвикана от наглец, който реши да пресече директно ул. "Даме Груев", което на това кръстовище е забранено.", съобщава очевидец. 

От снимката става ясно, че автомобилите са с материални щети. Припомняме, че на улицата не може да се прави ляв завой към всички странични отклонения. Разделителната бяла лента се прекъсва само към улиците "Пере Тошев" и "Охрид" и единствено там се прави разрешен ляв завой.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Да припомним, че улицата е на акт 14. МВР, КАТ и Общината не приеха обекта поради сгрешено нанесена пътна маркировка. Която така или иначе има ли я, няма ли я, при акт 14 същата не играе никаква роля. Да има я, но това е формалност която е от без особено значение докато обекта не достигне до акт 16. Това все още е строителен обект, колкото и да ви се харесва или не, има пътни знаци оказващи това, че обекта е строителен. Пътната маркировка за момента не важи.
+2
 
 
Знаци и маркировка ние в тая държава НЕ УВАЖАВАМЕ!!! Когато ги има, не се спазват. Когато ги няма - защо не ги има? Някакъв социален парадокс. От друга страна твърде много калинки в Общината. Това са еднокнижници, като техния политически гуру. При това в най-добрия случай. Когато са си пазарили дипломите, никой не се е замислил с какво може да бъде полезен и дали въобще ще бъде необходим със своите две гънки и половина. Но виж кмета, виж онзи, на когото твърди, че ще е верен до гроб - какви да работят? И най-вече какво да очакваме?
+2
 
 
като цяло замисълът никъде да не можеш да направиш ляв завой, а само на две отсечки е лош. Не е удобно, не е функционално, и е предпоставка за ПТП. Не мога да разбера защо не е както хората са си го напарвили и както е уредено преди, а трябва да се променя и да става все по трудно и все по лошо. Абе направена е улицата от всяка малка уличка се излизаше, и на ляво и на дясно удобно , бързо. Защо бе хора , защо постоянно глупости и затрудняващи гражданите улици и регулация.
+4
 
 
Не е зле да се замислят някои отговорни хора, как можеш да стигнеш от точка А до точка Б, разделени от тази улица, къде завиваш, къде обръщаш, колко време стоиш в задръстване, за да осъзнаят абсурда който са сътворили. Всяко едно подобрение на инфраструктурата трябва да ПОДОБРЯВА предвижването, а не да го прави лабиринт от малки улички защото не можеш да завиеш на голямата.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бюджет 2025
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
Пешеходният мост в Пловдив става общински
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли кметът Костадин Димитров да поведе листата на ГЕРБ в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: