Кмет се самосезира за зейнала яма

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:38 / 24.07.2009
2916
Павета от ставаща все по-голяма дупка на ул. "Царевец" в район "Западен" удрят преминаващите от там автомобили, сигнализира в редакцията на Plovdiv24.bg наш читател. Отнесохме оплакването към районното кметство, откъдето обещаха експресна проверка. По-малко от 24 часа по-късно дупката вече е запълнена и то без получаване на каквато и да било информация от граждани, съобщиха от "Западен". Оказа се, че районният кмет Здравко Димитров е преминал по въпросната улица и лично е видял дупката, след което е наредил тя незабавно да бъде запълнена.

Plovdiv24.bg остава отворен за сигнали от всякакъв род. Както вие, нашите читатели, вече сте се убедили, за нас няма важен и маловажен проблем. Щом дадено нещо е провокирало някого да сигнализира за него, това означава, че то има значение както за човека, така и за нас.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Гражданка: До гуша ми дойде! Отвратително е!
Нова улица в "Тракия" край строящ се огромен жилищен комплекс
Няма връзка с автогара "Юг"
Два дни до началото на Международен технически панаир 2024
Пловдивчанка: Проклятие е да живееш в този град!
Снимка на странно монтиран климатик в Пловдив тотален хит в мрежа...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).