Кметицата на район "Западен" ще отговаря на въпроси на гражданите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:25 / 22.10.2024
1580
Утре, 23 октомври – сряда от 17,30 ч. кметът на район "Западен" Тони Стойчева ще отговаря на живо на въпросите на гражданите.

Всички, които желаят да зададат своите въпроси предварително на онлайн събитието, което е публикувано на страницата "Тони Стойчева – кмет на район Западен", или като коментар по време на излъчването.

Гражданите ще получат отговори, както и информация какви са предприетите от районната администрация действия за решаването на най-важните проблеми на квартала.

"Мнението на хората, техните идеи и предложения са важна част от движещата сила, която определя посоката на развитие на района. Прозрачността в действията на администрацията е стъпка към повишаване доверието в нея, както и по-доброто разбиране на възможностите, правомощията и подхода при вземане на решения от страна на гражданите", споделя Тони Стойчева.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Бизнесмен от Пловдив се спъна в тротоар и сега ще получи солидно ...
Пловдив бе домакин на церемонията по връчването на Европейските н...
Верижна катастрофа затапи Околовръстното
Собственик на магазин в Пловдив: Кога хората станаха такива?
Още два месеца неизвестност за електрическите автобуси в Пловдив
Живко Тодоров: "Швейцария" на Балканите или сметището на "Европа"...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).