Кметът Славчо Атанасов се среща със студенти от Икономическия колеж

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:10 / 18.12.2007
946
Утре от 10.30 ч. в Аулата на Колежа по икономика и администрация - Пловдив кметът г-н Славчо Атанасов ще се срещне и разговаря със студентите от Колежа по проблемите на висшето образование в Общината, идеите за развитие на града ни и мястото на младите хора в него.

Кметът откликна на поканата на студентите от Колежа, като това ще бъде неговата първа среща с пловдивски студенти от встъпването му в длъжност.

С тази среща студентите на Икономическия колеж, още в процеса на своята подготовка като експерти в областта на бизнес администрацията, финансите и туризма, заявяват активна гражданска позиция и желание да се включат в развитието на града, преди всичко по отношение на живота на младите хора и реализацията им на трудовия пазар.

"За нас е чест, че г-н Атанасов прие поканата ни за разговор. Имаме много въпроси към него, както и някои интересни предложения. Вярваме, че той ще се вслуша в гласа на младите. Защото ние вярваме, че можем и трябва да бъдем възприемани като важна част от този град и, макар да сме още студенти, можем да бъдем партньори на институциите, щом се стремим към едно и също нещо. А то е - да учим и живеем достойно в Пловдив, както и да имаме реални възможности за реализация.", сподели по повод предстоящата среща Председателят на Студентския съвет към колежа Ивелина Хотова.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Родители от Пловдив в безизходица заради безкрайните ремонти
Пловдив е на второ място в страната по поскъпване на жилищата
Проверяват спешно всички шахти в Пловдив заради загиналия колоезд...
Започва Международен технически панаир 2024
Изнасят данни за развитието на пазара на жилищни имоти в Пловдив
До една година Пловдив ще има нов музей


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).