Кметът иска одит на детските градини и яслите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:55 / 21.06.2006
1314
Кметът Иван Чомаков ще разпореди пълен одит на всички детски ясли и градини, за да се провери дали има сгради или части от тях, които не се ползват по предназначцение. Това стана ясно след срещата на кмета със сдружението на настоящите и бъдещите майки, които поставиха проблема с недостигащите места в детските градини и яслите. Ако помещения се ползват не за детски градини и ясли, те ще бъдат освободени, за да могат в тях да бъдат приети още деца. В районите "Тракия" и "Южен" ще бъдат построени нови детски ясли и градини, като ще се търсят инвеститори, на които да бъдат предоставени терени за строеж на сгради, една част от които да бъдат
детски заведения, съобщи още кметът Чомаков. В район "Тракия" има вече отреден терен за такова строителство и инвеститор, който е заявил интерес. Кметът прие идеята на майките да бъде изградена единна информационна система на детските заведения в целия град, в която лесно да се правят справки дали и къде има свободни места да детски ясли и градини. Информацията е на радио Пловдив.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Полицаи не трепнаха при вида на 40 лева
От последните минути: Нови два инцидента в Пловдив и до Скутаре
Три безплатни събития в Пловдив
Двама са в болница в Пловдив със счупени черепи
Откриха LSD в жилището на млада пловдивчанка
Лъснаха нови детайли за схемата, в която е участвал арестуваният ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).