Кметът на "Източен" откри учебната година в НУ "П.Р.Славейков"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:38 / 15.09.2021
2219
Щастлив съм да открия с вас новата учебна година присъствено, каза Иван Стоянов още при срещата с първите родители и учители в елитното начално училище "П.Р.Славейков“. Тук районната администрация вложи много ресурси, за да има зелена класна стая, нова ограда и др.-подчерта той и поздрави всички с първия звънец, пожела здраве и много успехи на ученици и учители.

Директорът Димка Врачева посрещна новите ученици със заръката да се пазят и да изпитат радостта от ученето и откриването на нови светове. Тя оптимистично прогнозира, че присъствено започва и ще завърши учебния цикъл и благодари на районния кмет за всички придобивки в училище. Празничната програма беше изключително интересна с мажоретки, вокална група и с невероятните изпълнения на бъдещи първокласници, които с апломб рецитираха "Аз съм българче“.

По традиция беше извършен водосвет. С "Многая лета“, подета и от множеството хора , 90 първокласници прекрачиха училищния праг.

На тържеството присъстваха и Атанас Кунчев - зам.-кмет и бивш възпитаник на училището, секретарят на район "Източен“ и гл. експерт "Образование и култура“.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Опасна дупка чака потенциалните си жертви
Започва консервация на археологията под Бетонния мост
Отбелязаха любопитна тенденция, свързана с жилищата в Пловдив
Тежко е състоянието на блъснатата от кола в Пловдив жена
Община Пловдив предлага безплатна услуга 
18 народни танца в подкрепа на № 18 тази вечер в "Белите брези"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).