Кметът на "Северен": С новото крило на ОДЗ "Космонавт" превърнахме детското заведение в най-голямото в Пловдив

Автор: Мария Морунова
Коментари (0)
19:00 / 28.12.2013
1757
В края на 2013-та и в навечерието на новата 2014-та година Plovdiv24.bg по традиция среща своите читатели с районните кметове на Пловдив в поредица от интервюта.

В края на месец октомври тази година бе открито новото 3-етажно крило на ОДЗ "Космонавт" в район "Северен". Капацитетът на детското заведение е 75 деца в три групи, а реализирането на проекта струва 560 000 лв. С новопостроената сграда ОДЗ "Космонавт" се превръща в най-голямото детско заведение в Пловдив. С настоящите 245 места след построяването на пристойката към ОДЗ-то, капацитетът на "Космонавт" е за над 300 малчугани. Кметът на район "Северен" Ральо Ралев е категоричен, че това е най-доброто свършено през изтичащата вече 2013 г.

Не по-маловажни са и преасфалтираните улици в района, както и облагородените междублокови пространства и детски площадки.

Това, на което залага през следващата година Ралев, отново е свързано с пътната инфраструктура, но също и с изграждането на спортни зали.

За да разберете кои са проблемите, с които се е сблъскал през 2013 г. Ральо Ралев, какви са бъдещите и настоящите му планове, успял ли е да увеличи средствата в районния бюджет и как и защо определя район "Северен" като районът на иновациите, изгледайте интервюто, което репортерът ни Мария Морунова взе специално за читателите на Plovdiv24.bg.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Гъст черен дим в Пловдив, два екипа на пожарната са на място
Масово глобяват пловдивчани
Нова придобивка за близо 120 000 лева за район "Тракия"
Битката на Денис срещу коварното заболяване продължава, даряват о...
Пловдив се включва в "Общата молитва за мир"
Днес затварят за движение булевард в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).