Кметът на "Западен": Заплашват ме, опитват се да ме дискредитират

Автор: Диана Бикова
Коментари (17)
17:43 / 21.06.2024
11193
Билборд с лика на кметицата на "Западен" Тони Стойчева се появи в заградения общински терен, където болница "Пълмед" е започнала да прави паркинг, предава Plovdiv24.bg.

На рекламната конструкция е сложена снимка на Стойчева и надпис: "Аз съм против против паркинг за болните. Тони Стойчева, кмет на район "Западен". 

"Заплашват ме, опитват се да ме дискредитират, но това е смешно. Така наливат масло в огъня и още повече настройват обществото срещу себе си. Аз никога не съм казала, че съм против паркинг за болните. Имат паркинг и аз ги питах защо не направят многоетажен паркинг на тяхното място. Те казаха, че искали точно на това място (б.а. - на общинския терен по протежението на бул. "Пещерско шосе") да го направят, защото на другото ще вдигат нова болница. Този билборд очевидно е за отмъщение към мен" - коментира за Plovdiv24.bg Тони Стойчева.

Билбордът се появява дни след протеста на жители на "Западен", които поискаха общински паркинг пред "Пълмед" и разширение на "Пещерско шосе". На демонстрацията се появи и кметицата на района. По-рано тя обяви пред медията ни, че ще подкрепи хората. "Аз се боря от 4 години срещу изграждането на този паркинг по този начин. Битката ми за законност е от десетилетия и не е лична срещу "Пълмед", а е за Пловдив и България" - каза тогава Стойчева.

Междувременно, Plovdiv24.bg научи, че ПУП-ът и проектът за въпросната нова болница се правят от бившия главен архитект на Пловдив от предходния мандат арх. Димитър Ахрянов. Журналист от медията се опита да се свърже с него за коментар, но засега без успех.

Виж коментарите (17)

Още по темата (15):
29.06.2024 БСП-Пловдив: Изграждането на паркинг за обществено ползване е по-добрия вариант, отколкото да се обслужват интересите на частно дружество
28.06.2024 БСП - Пловдив с позиция за паркинга на "Пещерско шосе"
27.06.2024 Граждани с нов протест срещу строителството на частен паркинг върху общински терен
22.06.2024 Арх. Ахрянов: Не проектирам новия паркинг на "Пълмед"
19.06.2024 Граждани на протест: Искаме общински паркинг пред "Пълмед" и "Пещерско шосе" да бъде разширено
19.06.2024 Протест срещу паркинга на "Пълмед"
Още новини от Новини от Пловдив:
Немски гражданин бере душа в болница в Пловдив
Меганаглец с грозно изпълнение пред дюнери в центъра на Пловдив
Мрежата скочи на шофьор, упрекнал и посъветвал каращите бавно
Пожарът на Младежкия хълм е овладян
Първи кадри и информация за естеството на пожара на Младежкия хъл...
"Диана Експрес", Братя Аргирови, Мими Иванова и Нелина очакват пл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).