Кметът недоволен от чистотата на града

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
11:48 / 03.01.2006
1537
С началото на първия работен ден от новата година (03.01.2006 г.) д-р Чомаков проведе оперативка на всички районни кметове, комуналните фирми и отделите по екология. Като незадоволително определи д-р Чомаков състоянието на чистотата в града в първите дни на 2006 г.

Той разпореди всички работници и наличната техника на двете комунални фирми да бъдат включени в мащабно почистване на града. Особено трябва да се наблегне на пълно почистване от падналите от мокрия сняг клони.
Строг контрол по изпълнение на разпоредбите изиска кметът Чомаков от страна на районните кметства, като срокът за пълното почистване на града е до края на настоящата седмица.

“От понеделник започвам проверки по райони. Ще започна с район “Южен”. Ако установя, че комуналните фирми или служители на общината не са изпълнили разпорежданията ми, ще има наказани или ще спра плащането на фирмите.”, каза още д-р Чомаков.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Резултати от класирането за прием в детските заведения в Пловдив
Чудовищна се оказа схемата, по която са действали диригентът и ав...
Красимир Асенов е класиран на първо място за омбудсман на Пловдив...
Разбраха се: Общините Пловдив и "Марица" решиха за транспорта на ...
Съдът в Пловдив пусна срещу 50 000 лева арестувания диригент
Лекарка от Пловдив обясни защо преяждаме и качваме килограми, пос...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).