Кметът посреща посланици за бизнес среща с Българо-Скандинавската търговска камара

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:12 / 01.11.2012
1388
Кметът на Община Пловдив инж. Иван Тотев е домакин на бизнес среща с делегацията на Българо-Скандинавската търговска камара, която ще се проведе утре - 2 ноември 2012г., от 10:30 до 12:30 часа в заседателната зала в сградата на площад "Стефан Стамболов".

На форума ще присъстват президентът на Камарата г-н Йоран Свенсон, както и посланикът на Швеция Н.Пр. г-жа Хелена Пилсас Алин, посланикът на Финландия Н.Пр. г-н Харри Салми, посланикът на Норвегия Н.Пр. г-жа Гюру Катарина Викьор и г-н Ханс Скоу - министър-съветник към Посолството на Дания в България, представители на Търговско-индустриалната камара в Пловдив и Международен панаир - Пловдив. 

Българо-Скандинавската търговска камара е сдружение с нестопанска цел, създадено с основната задача да насърчава и подпомага търговските и икономическите взаимоотношения между България и скандинавските страни (Дания, Исландия, Норвегия, Финландия и Швеция). 

Основната мисия на асоциацията е да играе ролята на връзка между скандинавските компании с българските държавни и местни институции и бизнес обществото като цяло, както и да подпомага дейността им в България за постигане на положително публично възприемане на бизнеса като цяло. Сдружението е създадено през 2009 като "разрастване" на Българо-Шведската Търговска Камара и към момента наброява около 70 членове.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
С множество събития в Пловдив бе почетена 116-та годишнина от обя...
Тримата задържани с америций не знаели, че е радиоктивен, а само,...
В къща в Пловдив откриха още една плочка, източник на йонизиращо ...
В Пловдив направиха възстановка на събитията от 1908 г.
Пловдив отбелязва 116 години от обявяването на Независимостта на ...
Читател: Кой пуска това? Пречи на съня и е отровно!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).