ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Книгата "Богатството ни приляга" привлича с лекота и ефективност на поднесената информация
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:29 / 12.03.2024Коментари (1)3379
©
Предстои представянето на новата книга "Богатството ни приляга“ с автори Аида Марковска и Ваня Кънева. Тази книга е и начало, също и своеобразен венец на техния труд по отношение на позитивната нагласа към изобилието в живота. Тя е начало, защото е първата им книга, която издават съвместно, а също и венец, защото тя обобщава резултат от ефективно проведени десет Училища по изобилие и … (мъдрост, радост, управление на времето, интуиция, екипна работа и т.н.).

Книгата поднася с лекота и много усмивка опитът на двете авторки по отношение на трите основни стълба на изобилния от красиви усещания живот: силата на рода и семейството, позитивната нагласа към битието и съзидателния светоглед; носи ни разказа за изобилната реалност, в която пребиваваме. Затваряйки последните ѝ страници в читателя остава чувство на лекота, вдъхновение и желание за творчески труд.

За да се срещнете с авторите и да получите още информация за създаването на книгата, за Школите по родова терапия и по съзидателно мислене, за необходимостта да бъдем спокойни и мъдри в бурните ни времена и не на последно място, за да имате книгата с два автографа, заповядайте на представянето ѝ. То е предвидено за 14 март 2024 г. от 18:30 ч. в Първо студио на БНР – Пловдив, ул. "Дондуков“2. Следват още представяния в Стара Загора на 29 март, Асеновград на 3 април и др.

Аида Марковска е родов терапевт, мотивационен оратор и човек с богат житейски опит. Тя е желан лектор на множество фестивали, конференции, семинари и носи в себе си знанието за същността и логиката на българската родова система. Тя е създател на Школа по родова терапия "Задругата на родонавтите“, където обучава по свой авторски метод. Повече за Аида: www.aida.bg

Ваня Кънева е психолог, със специалност в позитивната психология. Тя обучава и води курсове "Позитивната психология в полза на психотерапевтичната практика“, сертифицирани от европейската асоциация по приложна психология (EAAP). Автор и създател на Школа "Да мислим съзидателно!“. Повече за нейната работа: www.blagodenstvie.bg.

Книгата "Богатството ни приляга“ може да се закупи от авторите по време на представянията или да се поръча през сайта: www.eleyos.com . Можете да я намерите и при издателя на книгата: Център за съзидателно мислене "Делфи“ в Пловдив, на ул. "Св. СВ. Кирил и Методий“ 15, ет.2.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Най добрия родов терапевт в България
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Лято 2024
Дублиращ отбор на ПФК Ботев
Концесия на стадион "Локомотив"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Как ще оцените началото на мандата на новия кмет Димитров?
Слаб (2)
Среден (3)
Добър (4)
Много добър (5)
Отличен (6)
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: