ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Колко пари да инвестирам в криптовалути и кои са най-добрите възможности?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:32 / 28.06.2024Коментари (0)2279
©
Въпреки че криптовалутите са най-добре представящият се клас активи от създаването на биткойн през 2009 г. Досега тази индустрия все още се счита за сравнително рискова. И въпреки че има много възможности за инвеститорите да избират от света на криптовалутите, те трябва да имат представа за капитала, които са готови да отделят.

Тук ще ви покажем как да установите най-добрата за вас сума, която можете да инвестирате в криптовалута.

Купете PlayDoge

Кои са най-добрите криптовалути за инвестиция

В момента в крипто индустрията има затишие, изпълнено със спокойствие и несигурност. Това е един перфектен момент за добавяне на нова криптовалута към портфолиото ви. Тук ще ви представим най добрите криптовалути, в които можете да инвестирате сега.

PlayDoge

Една интересна нова опция за инвестиция е PlayDoge (PLAY долар). Този нов проект съчетава популярността на меме монетите Doge с огромен потенциал за печалба чрез своята мобилна play-to-earn игра.

Чрез механизма за залагане на PlayDoge, PLAY долар може да се стейкне, за да спечелите годишна доходност до 238%. 79 милиона токена вече са заключени в механизма за залагане.

Важно е, че PlayDoge предоставя ранна входна точка на инвеститорите чрез своите 40 етапа на предварителна продажба. В момента PLAY долар е на цена само 0,00513 долара за токен. Въпреки това цената ще се увеличи до 0,00539 долара до последния рунд.

©
Купете PlayDoge


Pepe Unchained

Pepe Unchained (PEPU долар) е една от най-добрите криптовалути за закупуване сега, защото освен че е меме койн за Pepe, тя вече има собствен блокчейн от слой 2. Това дава на потребителя по-висока скорост и по-ниски такси за транзакции от Ethereum, което го прави истински хъб за крипто токени.

PEPU долар е проектиран да захранва екосистемата и вече е наличен в предварителна продажба. Ниската цена на PEPU долар от 0,0080964 долар е друго предимство от закупуването на токена по време на предварителната продажба. Имате нужда само от крипто портфейл като MetaMask, ETH, BNB, USDT или карта, за да завършите покупката.

Купете Pepe Unchained

WienerAI

WienerAI (WAI долар) е следващият койн в нашия списък. Това е съвсем нова меме криптовалута, която съчетава забавлението от кучешките мем койни с най-новата технология за изкуствен интелект. Тази уникална комбинация прави токена нещо уникално и с потенциал да предложи приложение и награди на своите потребители.

Предварителната продажба на WAI долар предизвика огромен инвеститорски интерес. Тя събра близо 6,6 милиона долара в рамките на няколко месеца след старта си, показвайки силна подкрепа от общността. Ранните
©
купувачи могат да закупят WAI долар само за 0,000723 долара към момента на писане. Тази цена обаче ще се увеличи в следващия етап на предпродажба.

Купете WienerAI

Колко пари да инвестирам в криптовалути?

Интелигентните инвеститори често се стремят да се съсредоточат върху инвестиции, които притежават малък риск и голяма перспектива. Един много добър начин за това са криптовалутите, които имат малка пазарна капитализация. Когато един крипто проект е оценяван ниски, тогава той има по-големи шансове да генерира мн добри печалби.

За разлика от акции или имоти, за такива инвестиции не е необходим голям капитал. Сума от порядъка на 1500-2000 лева би била достатъчна за да се направят солидни инвестиции в нови криптовалути, които потенциално да донесат висока доходност.

Краткосрочно или дългосрочно е по-добре да се инвестира?

Изборът между дългосрочни и краткосрочни крипто инвестиционни стратегии зависи от вашите цели и толерантност към риска. Дългосрочните стратегии носят със себе си потенциал за значителна възвръщаемост, но изискват търпение.

Краткосрочните стратегии могат да доведат до бързи печалби, но са по-рискови поради нестабилността на пазара. Балансът е ключов; диверсифицирана крипто инвестиционна стратегия, която включва както дългосрочни, така и краткосрочни елементи, може да осигури най-доброто от двата свята. Следенето на ценовите прогнози, пазарните тенденции и определянето на финансови цели са ключът към правилния микс за вашето крипто портфолио.

Купете PlayDoge







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
България и Войната в Украйна
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Лека атлетика - подготовка и състезания
50-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: