Конкурс "Мултимедийна презентация за психоактивни вещества" в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:38 / 14.12.2013
1179
Във връзка с изпълнение на общинската политика в областта на наркоманиите за 2013 г. и годишната кампания "Животът е дар, не го погубвай", Общински съвет по наркотични вещества /ОСНВ/ и Превантивно-информационен център /ПИЦ/ - Пловдив, проведоха конкурс на тема: "Мултимедийна презентация за психоактивни вещества" сред ученици (горен курс 8-12 клас) от всички среднообразователни училища и професионални гимназии в Пловдив. 

Целта на тази кампания е да се фокусира вниманието на младите хора към тази актуална за обществото тема, да се провокира тяхната креативност и инициативност за поднасяне на подобен тип информация сред ученици. 

Официалното награждаване на победителите от конкурса ще се проведе на 17.12.2013 г. от 13.00 ч. в Заседателната зала на Община Пловдив.

Награди ще получат четирите най-добри презентации, отличили се с творчество и креативност на участниците, като техните автори ще имат възможността да ги представят на публиката преди награждаването. Допълнителни стимули ще има и за следващите 20 /двадесет/ презентации по реда на класиране, от общо 62 /шестдесет и две/, постъпили за участие в конкурса.

Отличените презентации ще получат широка популярност, чрез използването и разпространението им в дейностите на ПИЦ - Пловдив, както в пловдивските училища, така и на обществени събития и мероприятия, провеждани от ОСНВ - Пловдив.

Критерии при оценяването:

- Информацията в презентацията - да е по темата за психоактивните вещества, достоверна и адекватно представена;
- Концепция на презентацията - да има концептуална линия, която е следвал участника (напр. леки наркотици, твърда дрога и тн.), а не просто хаотично представяне на куп вещества
- Цялостния изглед - подходящ ли е снимковият материал - презентацията ще бъде представяна на деца и младежи; адекватно ли е компилирана съвкупността от фон, снимки, информация.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Гъст черен дим в Пловдив, два екипа на пожарната са на място
Масово глобяват пловдивчани
Нова придобивка за близо 120 000 лева за район "Тракия"
Битката на Денис срещу коварното заболяване продължава, даряват о...
Пловдив се включва в "Общата молитва за мир"
Днес затварят за движение булевард в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).