Константинов: Новият шеф на рекламата слиза от коня, за да се качи на магаре

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:46 / 23.04.2009
1535
Новият шеф на дирекция „Реклама” в общината няма да бъде назначен с конкурс, защото длъжността не е за държавен служител. Това заяви заместник-кметът по стопанската политика Александър Константинов. Така той опроверга твърденията на свои съпартийци от БСП, че гласеният за поста досегашен директор на „Изграждане” в „Международен панаир” Стоян Стоянов ще бъде с временен договор до провеждане на конкурс.

Константинов призна, че висшият кадър на панаира „слиза от кон, за да яхне магаре”, тъй като заплатата му в общината ще е 4-5 пъти по-ниска. Според зам.-кмета, от това не могат да се вадят грешни изводи, тъй като разрешителните за поставяне на рекламни елементи се дават от 10-членна комисия, която трудно може да бъде манипулирана. Константинов определи като съвпадение и създаването на новата дирекция точно преди изборите. Това всъщност е възстановяване на предишната структура, която съществуваше по времето на д-р Чомаков, тъй като сегашната мегадирекция „Стопански дейности” не е достатъчно оперативна, мотивира Константинов разделянето й на две.

Той окачестви като самоцел конкурсите в случаи, когато са налице подходящи кандидати. Познавам управленските качества на г-н Стоянов от панаира, в чийто борд бях допреди няколко месеца и съм впечатлен от неговата ефективност, каза още зам.-кметът. Той обясни, че Стоянов все още се запознава с нормативните документи и се колебае дали да приеме предложението, но очаква отговора му до седмица.

Източник: Дарик


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хотелиерите в Пловдив доволно потриват ръце
Кметът Димитров повежда листата на ГЕРБ в Пловдив рамо до рамо с ...
Гражданка: До гуша ми дойде! Отвратително е!
Нова улица в "Тракия" край строящ се огромен жилищен комплекс
Няма връзка с автогара "Юг"
Два дни до началото на Международен технически панаир 2024


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).