ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Кошмар за млада жена в клиника по естетична и лазерна козметика в Пловдив: Болките бяха адски, и то заради 8 косъма!
Автор: Цвети Тончева 12:58 / 31.07.2024Коментари (13)22528
©
Пловдивчанка е с множество изгаряния след процедура по епилация в луксозна клиника за естетична козметика в Пловдив. Според рекламите клиниката е оборудвана с последно поколение лазерна технология. Но ето какво разказа пострадалата специално за Plovdiv24.bg:

"На 25 юли имах час за лазерна епилация на горна устна и по тялото - гърдите и корема, общо 8 косъма. Посочих къде са космите. Направихме процедурата. Още докато я правеха, ме болеше много. Когато приключихме, вече бях с адски болки и помолих за леден компрес. Дадоха ми едно кремче пантенол. Като се видях вкъщи, изпаднах в ужас. В клиниката ми казаха, че след 20 дни всичко ще мине и ще се обели. Това е цялата история. Но пак повтарям, за 8 косъма, които не ми личеха, но ме дразнеха".

Оказва се, че всичкото това удоволствие, което е струвало и немалко пари, е причинило 151 изгаряния по корема и гърдите, всяко от които с големина 1.2 на 1.4 сантиметра и адски болки, продължили четири дни. 

Констатациите са описани в удостоверение, издадено от д-р Стела Янчева от отделението по съдебна медицина на университетската болница "Свети Георги". Заключението е, че е било причинено разстройство на здравето.

След разговори със свои познати жената, пожелала анонимност, стига до извода, че случаят не е единствен. Нейна стара приятелка е преживяла същото, от  същата клиника. 

Според нея, или някой от служителките не умее да работи с апарата, или той е бил настроен по недопустим начин.  

"Искам да кажа, че не съм се излагала на слънце след тази процедура по простата причина, че имам алергия и не си го позволявам. Когато това ми се налага, ползвам слънцезащитен крем с висок фактор, поне 50+. Няма как да се изложа на слънце при положение, че кожата ми реагира така", добави пострадалата по повод обвинения от клиниката на булевард "Васил Априлов" 60, че се е изложила на слънце и затова нещата са се усложнили. 

Момичето от две години ходи в тази клиника, но сега вече със сигурност няма да стъпи там.  В последствие научава, че в луксозната клиника за естетична козметика не работи нито един лекар.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не й ли е дошло на акъла, че щом има алергия към слънце, може да направи и реакция към лазера? И кой ходи на лазер за 8 косъма? Друг е въпросът, че тези т.нар клиники, не са клиники, а обикновени козметични центрове. Подвеждащо е да ги наричат клиники, защото в повечето от тях дерматолози и други медицински лица не работят
0
 
 
Медицински център без доктор.Няма такава държава
+1
 
 
Понеже хората доста оглупяха, съвсем изгубиха представа кое ги излага и кое не. Аз също намирам доста несъответствия: хем космите били 8, хем изгаранията 151. След като приятелката е преживяла същото нещо, което кара човек да отиде на клада? Когато космите са осем, махат се вкъщи пред огледалото. Ако имате нужда от помощ, обърнете се към майка си или приятелката, пострадала в същата клиника. Не занимавайте обществото с тези проблеми. Онзи ден ме полази една сколопендра в гората, докато спах в палатката. Няма да кажа откъде до къде бях в обриви. И никой, освен мен и жена ми не разбра. Доброволно съм отишъл в гората. Доброволно съм легнал в палатка. Проблемът е само мой и само заради мен.
+1
 
 
Как така 158 изгаряния пък 8 косъма? Май тая е била по-космата и от чобака.
+4
 
 
Да си ги беше отскубнала с пинсета, ако са били само осем :D
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Катастрофи в Русе
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Български национален отбор по футбол
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Как ще оцените началото на мандата на новия кмет Димитров?
Слаб (2)
Среден (3)
Добър (4)
Много добър (5)
Отличен (6)
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: