Кошмар за млада жена в клиника по естетична и лазерна козметика в Пловдив: Болките бяха адски, и то заради 8 косъма!

Автор: Цвети Тончева
Коментари (13)
12:58 / 31.07.2024
22615
Пловдивчанка е с множество изгаряния след процедура по епилация в луксозна клиника за естетична козметика в Пловдив. Според рекламите клиниката е оборудвана с последно поколение лазерна технология. Но ето какво разказа пострадалата специално за Plovdiv24.bg:

"На 25 юли имах час за лазерна епилация на горна устна и по тялото - гърдите и корема, общо 8 косъма. Посочих къде са космите. Направихме процедурата. Още докато я правеха, ме болеше много. Когато приключихме, вече бях с адски болки и помолих за леден компрес. Дадоха ми едно кремче пантенол. Като се видях вкъщи, изпаднах в ужас. В клиниката ми казаха, че след 20 дни всичко ще мине и ще се обели. Това е цялата история. Но пак повтарям, за 8 косъма, които не ми личеха, но ме дразнеха".

Оказва се, че всичкото това удоволствие, което е струвало и немалко пари, е причинило 151 изгаряния по корема и гърдите, всяко от които с големина 1.2 на 1.4 сантиметра и адски болки, продължили четири дни. 

Констатациите са описани в удостоверение, издадено от д-р Стела Янчева от отделението по съдебна медицина на университетската болница "Свети Георги". Заключението е, че е било причинено разстройство на здравето.

След разговори със свои познати жената, пожелала анонимност, стига до извода, че случаят не е единствен. Нейна стара приятелка е преживяла същото, от  същата клиника. 

Според нея, или някой от служителките не умее да работи с апарата, или той е бил настроен по недопустим начин.  

"Искам да кажа, че не съм се излагала на слънце след тази процедура по простата причина, че имам алергия и не си го позволявам. Когато това ми се налага, ползвам слънцезащитен крем с висок фактор, поне 50+. Няма как да се изложа на слънце при положение, че кожата ми реагира така", добави пострадалата по повод обвинения от клиниката на булевард "Васил Априлов" 60, че се е изложила на слънце и затова нещата са се усложнили. 

Момичето от две години ходи в тази клиника, но сега вече със сигурност няма да стъпи там.  В последствие научава, че в луксозната клиника за естетична козметика не работи нито един лекар.

Виж коментарите (13)
Още новини от Новини от Пловдив:
Днес отваря врати най-евтиното място за хапване в Пловдив
Съветничка: Срамен цирей в центъра на Пловдив
Полиция и линейка на пловдивски булевард заради инцидент
Пловдивчанин откри в телефона на жена си чат с техен семеен прият...
Пловдивчанката, която искаше да кара с 240 в лява лента, с безумн...
Санират полусаниран блок в Пловдив за 1 милион лева


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).