Костадин Димитров: Гласувайте с №18 за ГЕРБ - партията, която спазва обещанията си!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
12:35
1918
"Присъствието ми в листата на ГЕРБ-СДС веднага след лидера Бойко Борисов е гаранция за големите проекти на Пловдив" - това заяви кметът на Пловдив Костадин Димитров на среща с ръководството и екипа на успешно пловдивско предприятие. На събитието присъстваше и народният представител Георги Георгиев, трети в листата на ГЕРБ-СДС за Пловдив.

"В политиката винаги съм разчитал на личния контакт и персоналните срещи. Не съм спрял да се срещам с пловдивчани и да имам пряк контакт с хората, за да разговарям с тях и да ги чувам. Очаквайте това от мен и занапред“, подчерта Костадин Димитров.

Той изтъкна позитивите по време на управлението на най-голяма дясна партия у нас.

"Когато ГЕРБ управлява държавата, това означава стабилна икономика, липса на инфлация, сигурни доходи, нулева миграция, пълноценно усвояване на европейските средства, добра комуникация с европейските институции и световно признание за България“, каза Костадин Димитров.

И припомни, че тази година Античният театър в Пловдив събра водещи европейски лидери от ЕНП.

"Над 4000 души аплодираха председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен и председателя на групата на Европейската народна партия в Европейския парламент Манфред Вебер. Когато ГЕРБ е начело на държавата, Европа ни има доверие. Благодарение на това, както и на добрия диалог с европейските институции, при управление на ГЕРБ-СДС, България ще влезе в Шенген по суша и ще стане член на Еврозоната. И двете неща са важни за страната ни“, подчерта Костадин Димитров.

Той направи равносметка на свършеното за първата година от мандата си.

"Отворихме три нови детски градини, физкултурни салони, обновени училища, изградихме изцяло новата улица "Георги Странски", Кукленско и Голямоконарско шосе, подлеза "Модър-Царевец“, бул. "Дунав“, обновихме проблемен участък от "Васил Априлов", Градската градина бе преобразена.

Осигурихме финансиране за изграждането на 3 училища и детски заведения. На стадион "Христо Ботев“ вече се провеждат срещи на националния отбор, отворена е обществената поръчка за стадиона на ПФК "Локомотив“. Няма спортен клуб в Пловдив, на който да не е отделено време и внимание.

Пловдив има уникален културен календар – цяло лято всяка сцена в града, кината и театрите бяха пълни с фестивални прояви, концерти и представления. Успяхме да организираме различни фестивали и събития и в шестте района на Пловдив“, изброи Костадин Димитров.

Той отбеляза, че изграждането на Околовръстното шосе в Пловдив, от Ягодовско до Асеновградско шосе, което започнало преди дни, се е случило след много усилия и разговори.

"Имаше одобрен проект, избран изпълнител и финансиране и само административни неуредици и съгласуване бяха пречка за започването му. Затова е необходимо правителство с ясен и решителен лидер, който да координира действията между различните министерства и ведомства, за да се случват по-бързо инфраструктурните проекти“, поясни кметът на Пловдив.

Адвокат Георги Георгиев от своя страна обясни, че е от изключителна важност в 51-ия парламент да влязат професионалисти и експерти. И допълни, че за да просперира България, е важно повече хора да отидат до урните.

"Молбата ми е да гласувате, за да елиминираме влиянието на купения вот. Това, което сътворим в неделя, това ще е бъдещето ни. Подкрепете ГЕРБ-СДС с №18, за да има стабилно правителство, възходяща икономика и качествено образование в България“, апелира Георги Георгиев.

"Гласувайте с №18 на 27 октомври, защото ГЕРБ е единствената партия, която спазва обещанията и ангажиментите си. Сигурен съм, че заедно ще победим“, призоваха Костадин Димитров и Георги Георгиев.

Виж коментарите (14)

Още по темата (439):
25.10.2024 Стефан Янев: Време е да спрем да вярваме, че тези, които допускат грешките, ще са способни да ги отстранят
25.10.2024 Ангел Георгиев: Ние сме на кръстопът и имаме два избора - или статуквото, или "Възраждане"
25.10.2024 Добри Вълчев, "Свободни избиратели": Време е да бъдем полезни на
България
25.10.2024 Информацията, която всички избиратели трябва да знаят
25.10.2024 Делян Пеевски показа, че не е избягал от България
25.10.2024 Четири избирателни секции за пациенти в най-голямата болница в Пловдив и страната
Още новини от Новини от Пловдив:
Двама в болница след сблъсък между коли и камион до Пловдив
Предприемач: В Пловдив има огромен бум на жилищното строителство ...
Добри Вълчев, "Свободни избиратели": Време е да бъдем полезни на ...
Адвокати протестираха в Пловдив
Автомобил блъсна клиент на "Кауфланд"
Съдията, който паркира пред чужд гараж, обясни причината за постъ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).