Костадин Димитров: Развитието на спортната инфраструктура е сред приоритетите на ГЕРБ

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:34 / 20.10.2024
1424
Традиционният футболен турнир, организиран от структурата на ГЕРБ в район "Западен“, се проведе днес на игрище "Селект“. Той бе открит от кмета на Пловдив Костадин Димитров в присъствието на футболната легенда Христо Бонев – Зума. Съдия на първенството бе председателят на Общински съвет – Пловдив Атанас Узунов, дългогодишен международен футболен рефер.

"Желая достойно представяне на всички отбори, честна спортсменска игра и най-добрият да победи“, приветства участниците Костадин Димитров. Той припомни, че по време на правителството на Бойко Борисов, държавата финансира реконструкцията и модернизацията на стадионите на двата пловдивски клуба – ПФК "Локомотив“ и ПФК "Ботев“, а миналата година, пак по настояване на лидера на ГЕРБ, кабинетът инвестира допълнително средства за довършването на обектите.

"Развитието на спортната инфраструктура е национален приоритет в програмата ни за управление. Именно по инициатива и с категоричната подкрепа на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов бяха отпуснати средствата за изграждането на стадионите на ПФК "Ботев“ и ПФК "Локомотив“.

Спортът е изключително важен за подрастващите, той носи здраве, формира воля, дисциплина и характер и изгражда силен дух. Затова инвестициите в спортни съоръжения - и в малките, и в големите населени места, продължават да са във фокуса на политиката ни за следващите 4 години“, призова кметът Костадин Димитров, втори в кандидат-депутатската листа на ГЕРБ-СДС за Пловдив.

След оспорван финал и дузпи, на първо място се класира тимът на квартал "Христо Смирненски“. Купата на победителя бе връчена от Атанас Узунов. Отборите на кварталите "Прослав“ и "Отдих и култура“, които спечелиха - съответно второ и трето място, получиха призовете си от председателя на организацията на ГЕРБ в район "Западен“ Ангел Славов и от кандидата за народен представител Величка Христозова. В спортното мероприятие активно участие взе и Мирослав Тенев от кандидат-депутатската листа на ГЕРБ-СДС.

На изборите на 27-ми октомври ГЕРБ-СДС е с № 18 в бюлетината.

Виж коментарите (0)

Още по темата (387):
20.10.2024 Бойко Борисов с ултиматум: Ако не направим правителство, повече аз кампания няма да правя
20.10.2024 На предизборно събитие кандидатите на ГЕРБ – Пловдив поискаха доверието на жителите на "Западен"
19.10.2024 Доц. Чолаков: Ако на 27 октомври хората отново отидат за гъби, брокерите на гласове ще си свършат много добре работата
19.10.2024 Костадин Димитров: Ремонтите, възложени от община Пловдив, се изпълняват в
срок
19.10.2024 Футболен турнир за популяризиране на спорта сред младите в "Тракия"
19.10.2024 ГЕРБ даде курбани за здраве в "Южен" и "Източен"
Още новини от Новини от Пловдив:
Строителството на новата детска ясла в най-големия район на Пловд...
Отново активизират продажбата на апетитен имот на "Брезовско шосе...
Продават баровски апартамент в квартала на богатите в Пловдив
Много обидна и заплашителна бележка - само в Кючука
На предизборно събитие кандидатите на ГЕРБ – Пловдив поискаха дов...
Пловдивчанка изживя истински ужас на Главната: Всички стояха и гл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).