ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Костадин Димитров коментира три от ремонтите в Пловдив
Автор: Диана Бикова 12:04 / 08.08.2024Коментари (10)10605
© Plovdiv24.bg
Кметът на Пловдив Костадин Димитров съобщи пред медиите актуални срокове за изпълнение на инфраструктурните обекти в града, предава Plovdiv24.bg.

Ето какви са сроковете:

- Бетонен мост: в края на август ще бъдат готови гредите за новото съоръжение. Ако се поставят навреме, срокът за изграждане на новото съоръжение 10 декември ще бъде спазен. Археологическите разкопки по никакъв начин не пречат на строителството на моста.

- Кукленско шосе - трябва да бъде завършено до 10 септември.

- Брезовско шосе – приключени са двумесечните разговори с фирмата изпълнител и до края на седмицата ще бъде подписан анексът.



Още по темата: общо новини по темата: 326
05.09.2024 »
05.09.2024 »
04.09.2024 »
03.09.2024 »
03.09.2024 »
27.08.2024 »
предишна страница [ 1/55 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Какво коментирате, кмета и сие си взимат рушветите и ще избягат от съсипания град. На никой не му пука за Вас и за мен. Това е истината!
0
 
 
КостадинЧО, пореден, безхаберен наглецо, кога Околовръстното на града, от край до край ще е истинска, скоростна отсечка с габарити не по-малки от тези на Асеновградско?! Кога ще се размърдате с дейностите по пробива под ЖП гарата, кога целия бул. Южен ще е готов от край до край, с двойни габарити и разширен, приличащ на истински булевард, а не на измислена, забутана, селска, прашасала уличка в окопи от край до край?! Кога ВСИЧКИТЕ пресечки в Кючука който седят в разкопано състояние по-зле и от селски кър ще са проходими и излъскани до блясък?! Кога продължението на пробива Модър-Царевец ще стигне в нов булевард, с двойни габарити чак до Хирургиите, кога ще се научите, че всичко това са проекти, които трябва да правите с ясна планировка, а не на куп и когато ги правите да е за срокове от по 2-3 седмици, като във всички нормални места по света, а не за неясни, вечно отлагащи се периоди с ГОДИНИ буквално!? Защо затворихте скапания Талев за цял месец, заради едно кръстовище, което трябва да направите за една нощ буквално, без никой да разбере в града, че е работено по него и затварян изобщо?! Кога, кога, кога... още безброй други улици, булеварди и проекти... КОГА драги ми КостадинЧО, и всичката останала, откровено НЕКАДЪРНА администрация под тебе и служители от-до?! Кога БЕ КостадинЧО?! Нищо не става, и никога не е ставало и от тебе, редом с всички останали и под, и над тебе, които са господари на живота и съществуването ти изобщо! Размърдайте се всичките, и отивайте да копаете с кирките, лопатите, и да асфалтирате, вместо да дремете и давате тъпите си изявления, в които няма един изпълнен срок и всичко протакате с години след първоначално заявените дати! Целият град е напълно непроходим, по всички маршрути, по които трябва да се минава от точка А до точка Б в града за ДО 7 минути - реално се налага да се мъчим, да си пилеем нервите, здравето и ЛИЧНОТО време, а и служебното такова по минимум 57 минути от същата тая точка А до точка Б най-образно и общо казано, и всичко е заради откровенното ви бездарие, наглост и мързел съчетан с некомпетентност... и вашата, чисто административна, като на контролен орган, и тази на всичките ви фирмички и влачещи се служители в тях, на които никога не плащате нито достатъчно, нито на време за капак, че да се влачат зорлем, още повече! Разбрали ме БЕ КостадинЧО?! Ще те ти държа сметка и тон, и тука, и навсякъде където те срещна на живо както на теб, така и на всичките ти заместници и районни под теб! От всички ви не става нищо БЕ, нищо, и е хубаво да ви се казва всеки ден в очите, е така, профилактично, да си го знаете КостадинЧО!
0
 
 
Шахтите на Кукленско шосе вече са пропаднали.....
0
 
 
Нищо конкретно за Голямоконарско, Южен, Царевец, Гарата. Кмете , кмете , а толкова добре стартирахте
0
 
 
Еееее, кмете, то всичко е 6, време е още нещо да се затвори за ремонт. Действай! Като гледам в Южен е време да затвориш Скопие. Пробвай, може и да не те погнат с тояги и този път. Зико беше много добър в това отношение. Добре не махна тотевото кръгово, че сега нямаше и на работа да ходим.
0
 
 
Гениални решения-толкова ли трудно да отворите прелеза на сточна гара,Модър-Царевец никой почти не го ползва,на Дамето и Пере Тошев е страшно - до пазар и свещ да запалиш !Мислете малко-имате инженери,проектанти и т.н!На Даме Груев проблема е в терасата-пуснете тротоара от южната страна,че ще стане страшно !!!
+1
 
 
А зарязаният Александър Стамболийски?
0
 
 
Баааа мааумууу...какво си говорихте 2 месеца....ХАХАХАХА.....ХАХАХАХА....малееее,големи
ГОВОРИ е имало
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ВиК авария в "Кючук Париж"
Избор на български еврокомисар
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Как ще оцените началото на мандата на новия кмет Димитров?
Слаб (2)
Среден (3)
Добър (4)
Много добър (5)
Отличен (6)
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: