Красимир Терзиев: Управление на ГЕРБ гарантира повече възможности за младите хора

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:08
1202
"Участвам в поредната предизборна надпревара с надежда тя да донесе стабилно правителство, което да изведе страната от кризата“, заяви координаторът на Младежи ГЕРБ в Пловдив Красимир Терзиев, който е пети в кандидатската листа на ГЕРБ-СДС в 16-ти Многомандатен избирателен район.

Той и представители на МГЕРБ се срещнаха с млади хора и изслушаха техните идеи и визия за бъдещето на европейска България.

"Като всеки млад човек искам по-сигурен и по-добър живот за себе си и за семейството си и вярвам, че в основата на това е стабилната държава и подкрепата за гражданите й“, каза още Красимир Терзиев.

Според него политическата криза в страната може да бъде решена само с ясна стратегия и конкретни и целенасочени действия, които да върнат сигурността и надеждата в идващите по-добри дни на българите.

"Нека покажем смелост за мечтите си и излезем от изборната спирала през последните 3 години. Нека да покажем своята активна гражданска позиция и да гласуваме. Нека направим така, че след 27 октомври в България да има сигурност и стабилност, за които гарантира ГЕРБ“, апелира Терзиев.

Той бе категоричен, че ГЕРБ е единствената партия, която реално включва младите хора в политическите процеси и има набелязани конкретни мерки за справянето с младежката безработица.

"Заедно имаме волята и капацитета да изградим бъдещето на България като страна със стабилна и работеща икономика“, посочи координаторът на Младежи ГЕРБ в Пловдив.

Той изброи основните приоритети, заложени в програмата на ГЕРБ-СДС, сред които насърчаване на младежкото предприемачество и разработване на платформа 60/40 за 60 000 младежи, които след завършване на училище и/или университет да останат да работят в България за период от 12 месеца.

"На изборите на 27-ми октомври гласувайте за ГЕРБ-СДС с № 18 в бюлетината, преференция 105“, призова Красимир Терзиев, пети в пловдивската листа на ГЕРБ-СДС.

Виж коментарите (0)

Още по темата (313):
04.10.2024 Ако изборите бяха днес: Интригата е за второто място
04.10.2024 Лявото обединение даде начало на предизборната си кампания за Пловдив
03.10.2024 Джейхан Ибрямов е без депутатски имунитет
03.10.2024 Поискаха свалянето на имунитета на Джейхан Ибрямов
03.10.2024 Евгени Михайлов: Пред хората на Доган стои много сериозен проблем, който 34 години се замита в отношенията им с Турция
03.10.2024 Съпругата на Джейхан Ибрямов: Няма да ни уплашите!
Още новини от Новини от Пловдив:
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив
Нов тежък удар за семейство, загубило сина си в катастрофа до Пло...
Откриха Алея на просветителите в парк "Лаута"
Започна събарянето на бивш ресторант в Пловдив
Шофьорът от катастрофата със загинал моторист: Скоростта е много ...
Въвежда се временна организация на движението по улица в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).