ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Кървав бой за прокурорка от Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:56 / 19.05.2013Коментари (14)8597
© Lportala,net
Асен Чотров
Хубавата прокурорка Елена Гърбева /бивша Чотрова/ стана причина за пловдивски римейк на Троянската война. Асен Чотров, който освен че е бивш футболист и треньор, е и екс съпруг на дамата, осъмна в ареста, след като вкарал в болница настоящия приятел на Елена - Павел Димитров. Екшънът се развихрил на ул."Средец", където футболистът пресрещнал бизнесмена и се нахвърлил с крошета върху него. Минувачи едва спасили Димитров от смърт , но състоянието му било доста тежко и се наложило той да бъде откаран в Хирургиите. Мъжът има разкъсни рани и е със средна телесна повреда. Патрул от Трето РУП, който пристигнал на място , отвел Чотров в карцера. Причина за трагичната развръзка била жестоката ревност на ексфутболиста.

Сексапилната прокурорка до преди 6 години бе един от най- успешните топ модели на агенция "Визаж" , но през 2008 година слага край на моделската си кариера, казва "да" на Асен, който е наследник на собственика на веригата ресторанти за бързо хранене "Адиса" и скоро се сдобиват с наследник. Амбициозната дама обаче не се задоволява с ролята на "украшение" и завършва право. Започва като прокурорски помощник в пловдивската прокуратура. За съжаление кариерата на съпругът й не се развива толкова успешно. През 2010 година Асен е задържан, след като солидно почерпен чупи стъклото на банков клон .

През 2012 година около името на Чотров гръмва нов скандал- родителите на момчетата юношеския отбор на Локомотив (Пловдив) правят шокиращи разкрития за Асен, който тогава е треньор на децата им.Те разказват, че Чотров системно е събирал пари от децата им с цел да обезпечи провеждането на подготвителни лагери, които в последствие не са били провеждани, както и за закупуването на спортна екипировка. Родителите подозират, че липсващите пари са "инвестирани" в хазартни заведения и залози на футболни мачове.

Изцепките на Чотров явно са дошли в повече на хубавата Елена , тъй като преди няколко месеца тя започва процедура по разтрогване на брака. Разводът обаче явно не минава мирно и тихо, защото след раздялата прокурорката излиза и се прибира с охрана, твърдят запознати. Гърбева не останала дълго в ролята на "отчаяна съпруга". След раздялата със съпруга си, тя започва връзка с бизнесмена Павел Димитров , собственик на фирма за полиграфически услуги. Бившият съпруг обаче трудно преглътнал загубата и продължил да тормози дамата. В крайна сметка обаче отмъщението си той прехвърлил върху настоящия й приятел.

Чотров е в ареста със 72 часова мярка "Задържане под стража". Прокуратурата ще реши дали да иска постоянна от съда. Той вече е наказан с пробация за хулиганската си изцепка в банката.

Източник: в. "Марица"


Още по темата: общо новини по темата: 1
24.05.2013 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 20.05.2013 г.
+2
 
 
това момче е наркоман, играе "еврофутбол" за да си набавя кокаин, завлякал е много хора с хиляди .....нещастни дечица на "добър и грижовен баща"
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Aнонимен
на 19.05.2013 г.
+7
 
 
От манекенка до прокурорка дълъг и трънлив път. Интересно е описан живота и. Въпросът е какво е общото и какво може да се изкопчи от богат съпруг и прокуратурата?
+18
 
 
Изключително пропаднал тип,богаташки келеш,който бе изгонен,благодарение на общите усилия на много хора!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Януари 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Велосипедист е открит мъртъв в необезопасена шахта
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
50-ото Народно събрание
Дублиращ отбор на ПФК Локомотив
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли кметът Костадин Димитров да поведе листата на ГЕРБ в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: