Кървава свада на улица в Пловдив, има ранени!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
12:46 / 17.06.2024
14826
На сигнал за пострадали при разпра в Пловдив се отзовали в първите часове на съботния ден полицаи от Шесто РУ в града под тепетата. Според получената информация, в болница с прободни рани били приети двама жители на "Столипиново".

След оказана медицинска помощ единият е освободен за домашно лечение, а другият – оставен за наблюдение, без опасност за живота. При последвалата проверка е установен и задържан криминално проявен мъж от квартала, нанесъл нараняванията на двамата при скарване на улицата. Срещу него е започнато досъдебно производство по чл. 131, ал. 1, т. 12 от НК.

В петък вечер, на подобно съобщение за пострадал в междусъседско сбиване се отзовали и колегите им от РУ-Стамболийски. От насочения към село Йоаким Груево дежурен патрул бил задържан жител, причинил телесна повреда в резултат на побой над свой по-възрастен опонент.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Бизнесмен от Пловдив се спъна в тротоар и сега ще получи солидно ...
Кметицата на район "Западен" ще отговаря на въпроси на гражданите...
Пловдив бе домакин на церемонията по връчването на Европейските н...
Верижна катастрофа затапи Околовръстното
Собственик на магазин в Пловдив: Кога хората станаха такива?
Още два месеца неизвестност за електрическите автобуси в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).