Легенда идва в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:20
3730
Над 250 участници ще се изявят на голямата сцена на фестивала "Изкуство без граници и възраст“, който ще се проведе утре от 16:00 часа в парк "Лаута“ в Пловдив.

Специални гости на събитието ще бъдат легендите на българската сцена – Михаил Белчев и Кристина Белчева, които ще внесат допълнителна магия с техните емблематични изпълнения.

Фестивалът обещава да бъде незабравимо изживяване за всички присъстващи и е прекрасна възможност да подкрепим възрастните хора, които продължават да творят и да вдъхновяват. Освен пловдивските таланти, в събитието ще се включат участници от различни градове в България, които ще зарадват публиката със свои изпълнения на песни и танци.

Фестивалът "Изкуство без граници и възраст“ е част от проекта "60+“, който работи с пенсионерски клубове и клубове за хора със специфични нужди. Проектът има за цел да насърчава творческото развитие чрез обучение в различни изкуства и дигитални умения.

Събитието е организирано от Национално сдружение за единство и партньорство и е с финансовата подкрепа на Община Пловдив като част от Културния календар на Пловдив.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
След статия на Plovdiv24.bg оправиха поредната нередност в Пловди...
Километрично задръстване на магистрала "Тракия"
Отлична новина дойде от най-голямата болница в Пловдив
В Пловдив търсят жилища за хиляди работници от заводите, правят с...
Живелият с труп вече е в Пловдив
Китайски инвеститор стъпва в Пловдив, наема 600 служители


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).