Легендарните ФСБ с "Вълче време" на Античния театър на 5 септември

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
13:31 / 27.08.2013
1998
На 5 септември на сцената на Античния театър музикантите от легендарната група ФСБ ще представят забележителния рок спектакъл "Вълче време", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Пловдивската публика ще може да чуе нови аранжименти на любими хитове, неизпълнявани на концерт парчета от 35-годишната им дискография, твърд звук и да види много светлина.

Както вече писахме, по технически причини датата за спектакъла на ФСБ се промени от 4 на 5-ти септември,а билетите важат без заверка.

Като контрапункт на нежната феерия "ФСБ Симфони", споменът за която остава незабравим и вълнува почитателите на групата вече две години, новата концертна програма ще взриви неспокойния им дух в тези вълчи времена. Актуална, агресивна, високо професионална и въздействаща музиката на ФСБ ще прозвучи "над тепетата" с нова сила, с мотото "Заедно можем"!

Носителите на Наградата на Пловдив Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев споделиха нетърпението си от предстоящата среща с феновете и невероятното преживяване да свирят отново в Античния театър, както и респекта си към едно от най-значимите културни събития в България - Есенния салон на изкуствата в Пловдив.

Билетите за новата концертна рок програма "Вълче време"се предлагат на касата пред Общината и в магазин "Мюзик Център" в Пловдив, в мрежата на Тикет Плюс, в Дюкян Меломан, в магазините "Ориндж", "Техномаркет", "Пикадили", "Фотосинтезис". Цените са 20 и 30 лв.

Специално за пловдивчани в спектакъла е включена музикална изненада, за която ФСБ твърдят, че е подарък за вярната им от години публика в тези градове. Светлина и мощен звук е още едно характерно за "Вълче време" изразно средство със силно въздействие.

Във вълчи времена - твърд саунд! Това ни очаква на 5 септември в Пловдив на Античния театър. Събитието е част от Есенния салон на изкуствата, който ще се провежда от 1 септември.



Този браузър не поддържа видео елемента.


(c) ПОТВ

Виж коментарите (1)

Още по темата (14):
19.10.2013 Стив Ротъри от големите "Мерилиън" идва в Пловдив
14.10.2013 В Пловдив ще се проведе осмото издание на Международния фестивал на
китарата
09.10.2013 Стив Ротъри от големите "Мерилиън" идва в Пловдив
07.10.2013 Константин Цеков от ФСБ представя новия си албум пред пловдивчани
25.09.2013 От джаз до рок представя Константин Цеков пред пловдивчани
23.09.2013 Канят пловдивчани на кинопремиера на Римския стадион днес
Още новини от Новини от Пловдив:
Нагъл, по-нагъл - джип в "Капана"
Искаме 2 млн. лв. от държавата за един от стадионите на Пловдив
Пловдивчани ще се бръкнат 4,8 млн. лева заради драскачите по стен...
Спират движението на част от пловдивски булевард
Побългариха една от новоремонтираните улици в Пловдив
Гъст черен дим в Пловдив, два екипа на пожарната са на място


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).