ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Лекарка разказа за кошмар на АМ "Тракия" край Пловдив: Хулиган ни нападна, полицията го прикрива
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:31 / 12.08.2024Коментари (19)75796
©
Д-р Лилия Филипова разказа за ужасяваща случка на АМ "Тракия" край Пловдив, случила се на нея и на семейството й. По нейните думи мъж е хулиганставал, а МВР го прикрива.

Представяме ви нейния разказ без редакторска намеса. 

"Аз съм д-р Лилия Филипова и съм спасила не малко човешки животи.Сега ще ви разкажа една кратка история за поредната пътна агресия и бездействието на родната полиция и прокуратура. В петък сутринта пътувах със съпруга си, неговия брат и тригодишната ни дъщеря по АМ “Тракия". Бях засечена от автомобил, пътникът в който започна да ми прави неприлични и предизвикателни жестове.

Без да обръщам внимание продължих по пътя си и след няколко километра спряхме за почивка на 154 км на бензиностанция Лукойл посока Бургас. Малко след това там дойде въпросният господин - великан с огромна мускулна маса, с агресивна походка и се насочи директно към нас.

Многократно му казахме да ни остави на мира, а вместо това той ставаше все по-агресивен и настъпателен. Опитахме се да потеглим веднага, но той ни запречи пътя и когато най-после тръгнахме, той стовари юмрук върху дясната част на предното стъклото и масивно го спука.

Секунди след това удари задната дясна рамка на колата и само Господ ни предпази от нещо много по-лошо, защото ако беше уцелил стъклото на вратата, което е в пъти по-слабо от предното, щеше да разпилее стъкла директно върху дъщеря ми, а може би и юмрукът му щеше да се стовари върху нея. Веднага се обадихме на телефон 112.

Дойдоха полицаи от Пътна полиция, а след това и втори патрул, всички от РПУ-Раковски. Вместо да започнат действия за разследване на тази груба хулиганска проява, извършена на публично място в присъствието на много хора, в това число и на деца, вместо да им снемат обясненията, за което многократно ги помолихме, вместо да изземат видеозаписите от камерите, за което пак многократнo ги помолихме, полицаите просто бездействаха.

Заведоха ни в поделението на РПУ Раковски в Белозем и ни снеха обяснения, по време на което непрекъснато подмятаха, че колата си е била със счупено стъкло, преди това, че нямало логика въпросният господин да го чупи, което според тях се виждало от камерите, че не съм карала аз колата на магистрала и други прочие тежки неистини.

Пиша този пост, за да ви кажа, че вероятно и до момента записите от видеокамерите не са иззети по съответния процесуален ред и ако същите бъдат автоматично изтрити, с оглед на изтеклото време или пък “случайно" изчезнат, инцидентът ще бъде потулен без последствия за агресора.

Не е въпросът, че смяната на стъклото на колата струва над 3000 лв., че докато го доставят ще мине много време, а защото ако вторият удар беше ударил страничното стъкло последствията за детето ми можеше да бъдат ужасяващи, да не кажа фатални. Очевидно това за наблюдаващия прокурор и полицаите от РПУ Раковски е без значение.

Не знам защо това е така. Не знам от какво е мотивирано тяхното бездействие и подценяване на случая, но знам че това е поредното престъпление, което вероятно ще остане под радара на закона и институциите, които са призвани да го прилагат.". завършва своя разказ.


Още по темата: общо новини по темата: 190
05.09.2024 »
12.08.2024 »
06.08.2024 »
27.05.2024 »
08.05.2024 »
08.05.2024 »
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Каквото и да е правила лекарката никой няма право да се саморазправя. Ако нещо си засегнат си има компетентни органи. Друг е въпросът, че органът е с гноясали топки и смърди отвсякъде. МВР трябва да се разтури до основи и да се направи отново.
0
 
 
Значи или да се въоръжаваме,или да изчезваме от тая джунгла.
-1
 
 
Най-вероятно, въпросната докторка или там който е шофирал автомобила е карал в лява лента без да пропуска отзад идващите да я изпреварят.Но такова поведение на индивида е неприемливо,въпреки ,че както се изразиха от малоумно шофиране по родните пътища човек иска не иска пощурява в един момент.
0
 
 
Лиле, от кратката история нещо ни убягва? Я по добре ни разкажи пълната версия...
+5
 
 
Обикновено хора , като въпросния господин имат мозък, колкото на гълъб...Може и докторката да е провокирала , дори да е извършила нарушение, но парапитека не е орган , който може да раздава правосъдие...който се саморазправя трябва да е наказван тежко и фиктивно и бързо ...тази утайка с татуси е навсякъде и това е голям проблем на обществото , който ще избухне в даден момент...докато има мутренсщо поведение държавата ще е мутренска , изчезне ли , ще видите как и държавата тръгва нагоре , всичко е свързано .....
0
 
 
Тая да не се жалва ами да се скрие някъде представител на бялата мафия. Некадърни наглеци. Сигурно е имало добра причина този да се занимава с тая мърсолана.
0
 
 
Аз малко се обърках как той ви засича, след това спирате и той идва? Карал е назад по магистралата? Вие сте минали пред него? Той вече е бил там и ви е разпознал?
0
 
 
Добре би било журналистите първо да се запознаят подробно със дадена ситуация, защото в случая ние четем само една гледна точка. Липсва коментар на другия участник, както и на правораздавателните органи. Да не стане като случая с пребития в Сикретс. И не е нужно въпросната лекарка да се самоизтъква колко човешки животи е спасила. Това първо звучи грозно и второ- това й е задължение.
+1
 
 
Как така "как го в предизвикала?" Живеем в светска държава, а не в дивия запад, където може всеки да се саморазправя както намери за добре. Ако човекът смята, че са му нарушени правата, е редно да се обърне към органите на реда, а не да вилнее като дивак. И не, за лекарите спасяването на човешки животи не е задължение, а призвание. Ама всеки сам си преценя, нали...
-1
 
 
В Чалгалистан татуираните анаболни утрепки са на почит факт.Ако докторката беше изкарала един скалпел и му го беше забила в дупарата щеше да стане красота факт
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ВиК авария в "Кючук Париж"
Избор на български еврокомисар
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Как ще оцените началото на мандата на новия кмет Димитров?
Слаб (2)
Среден (3)
Добър (4)
Много добър (5)
Отличен (6)
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: