Лекарка разказа за кошмар на АМ "Тракия" край Пловдив: Хулиган ни нападна, полицията го прикрива

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (19)
09:31 / 12.08.2024
76064
Д-р Лилия Филипова разказа за ужасяваща случка на АМ "Тракия" край Пловдив, случила се на нея и на семейството й. По нейните думи мъж е хулиганставал, а МВР го прикрива.

Представяме ви нейния разказ без редакторска намеса. 

"Аз съм д-р Лилия Филипова и съм спасила не малко човешки животи.Сега ще ви разкажа една кратка история за поредната пътна агресия и бездействието на родната полиция и прокуратура. В петък сутринта пътувах със съпруга си, неговия брат и тригодишната ни дъщеря по АМ “Тракия". Бях засечена от автомобил, пътникът в който започна да ми прави неприлични и предизвикателни жестове.

Без да обръщам внимание продължих по пътя си и след няколко километра спряхме за почивка на 154 км на бензиностанция Лукойл посока Бургас. Малко след това там дойде въпросният господин - великан с огромна мускулна маса, с агресивна походка и се насочи директно към нас.

Многократно му казахме да ни остави на мира, а вместо това той ставаше все по-агресивен и настъпателен. Опитахме се да потеглим веднага, но той ни запречи пътя и когато най-после тръгнахме, той стовари юмрук върху дясната част на предното стъклото и масивно го спука.

Секунди след това удари задната дясна рамка на колата и само Господ ни предпази от нещо много по-лошо, защото ако беше уцелил стъклото на вратата, което е в пъти по-слабо от предното, щеше да разпилее стъкла директно върху дъщеря ми, а може би и юмрукът му щеше да се стовари върху нея. Веднага се обадихме на телефон 112.

Дойдоха полицаи от Пътна полиция, а след това и втори патрул, всички от РПУ-Раковски. Вместо да започнат действия за разследване на тази груба хулиганска проява, извършена на публично място в присъствието на много хора, в това число и на деца, вместо да им снемат обясненията, за което многократно ги помолихме, вместо да изземат видеозаписите от камерите, за което пак многократнo ги помолихме, полицаите просто бездействаха.

Заведоха ни в поделението на РПУ Раковски в Белозем и ни снеха обяснения, по време на което непрекъснато подмятаха, че колата си е била със счупено стъкло, преди това, че нямало логика въпросният господин да го чупи, което според тях се виждало от камерите, че не съм карала аз колата на магистрала и други прочие тежки неистини.

Пиша този пост, за да ви кажа, че вероятно и до момента записите от видеокамерите не са иззети по съответния процесуален ред и ако същите бъдат автоматично изтрити, с оглед на изтеклото време или пък “случайно" изчезнат, инцидентът ще бъде потулен без последствия за агресора.

Не е въпросът, че смяната на стъклото на колата струва над 3000 лв., че докато го доставят ще мине много време, а защото ако вторият удар беше ударил страничното стъкло последствията за детето ми можеше да бъдат ужасяващи, да не кажа фатални. Очевидно това за наблюдаващия прокурор и полицаите от РПУ Раковски е без значение.

Не знам защо това е така. Не знам от какво е мотивирано тяхното бездействие и подценяване на случая, но знам че това е поредното престъпление, което вероятно ще остане под радара на закона и институциите, които са призвани да го прилагат.". завършва своя разказ.

Виж коментарите (19)

Още по темата (192):
16.09.2024 Много грозни сцени на кръстовище в Пловдив, извикаха полиция
13.09.2024 Шофьор се прави на мутра с пистолет заради бавно тръгване на зелено
05.09.2024 Моторист с много грозна постъпка на борсата в Първенец
12.08.2024 МВР започва проверка след тежкия разказ на д-р Лилия Филипова
06.08.2024 Мутрите се завърнаха! Тежки сцени на булевард в Пловдив!
27.05.2024 Шофьор на BMW с брутални действия към колега, просна го на земята, извади му и пистолет
Още новини от Новини от Пловдив:
МВР Пловдив: Трима пешеходци са в болница
Кой е древният занаят, който не умира - слушайте в предаването "Ц...
Кошмар за шофьорка в Пловдив, ужаси се при вида на колата си
Над 5 месеца прокуратурата не може да приключи казуса "Небет тепе...
Тежък пътен инцидент на Околовръстното на Пловдив
Сериозна ВиК авария остави без вода част от пловдивчани


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).