Лентички „Не сте сами” слагат в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
10:02 / 28.12.2006
1591
5 000 трикольорни лентички с надпис „Не сте сами” ще бъдат доставени днес в община Пловдив, която се включва в инициативата на Дарик радио, БиТиВи и вестник „Стандарт” в подкрепа на българските медицински сестри и палестинския лекар, чийто смъртин присъди бяха потвърдени от Либийския апелативен съд преди дни.

Кметът и екипът му от ще носят летничките на ревера си, а призив за съпричасност към съдбата на медиците ни и на болните деца в Либия ще бъде включен в новогодишното обръщение на д-р Иван Чомаков.

Ще има заседание на международния фонд „Бенгази” след Нова година, за да бъдат обсъдени следващите действия след потвърждаването на смъртните присъди на медицинските сестри и палестинския лекар, но те ще бъдат на дипломатическо ниво. Това осъобщи в интервю по Дарик радио кмета на Пловдив д-р Иван Чомаков, който е председател на гражданското сдружение за насърчаване на двустранните отношения между България и Либия и член на фонда за подпомагане на заразените със СПИН либийски деца.

Цялото интервю и мнението на пловдивчани за инициативата "Не сте сами" можете да чуете в прикачените файлове.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Петима кандидати за омбудсман на Пловдив
КАТ - Пловдив спи, полицията в Пловдив и тя спи
Денят в Пловдив започна с инцидент
Стряскащи кадри от катастрофата в Пловдив, при която загина 34-го...
Млад мъж е загинал при жестоката катастрофа край Полиграфията
Пореден инцидент с усукана кола около стълб в Пловдив, говори се ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).