Лигата на разказвачите идва в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:44 / 26.09.2005
765
Всеки има собствена история за себе си, за другите, за малките и големите неща. Всъщност светът ни е пълен с истории, които чакат да бъдат разказани. Ако го направим, нашата история може да стане история и на други хора.

Поредната сбирка на Лигата на разказвачите ще се проведе на 28 септември (сряда) от 20 ч. в столичния клуб Грамофон. През септември Лигата ще има две издания, като втората среща ще бъде в Пловдив на 30 септември (петък), от 21 ч., в клуб Петното. Темата на двете септемврийски сбирки е “Нощна среща”.

Лигата на разказвачите започна своите срещи в края на месец май тази година. Нейни организатори са Капитал Light и Ideo Saatchi&Saatchi.

Сбирките на Лигата се провеждат всеки месец, а участниците се избират чрез жребий на всяка среща. Всеки от тях има пет минути да говори по предварително определената тема. Победителите се избират от жури, в което участват организаторите и публиката, а наградата за най-добрия разказвач е публикуване на историята му в Капитал Light и 250 лв.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Тежка катастрофа със загинал край Пловдив
Огромен клон се стовари на оживена улица в "Каменица"
Катастрофа в центъра на Пловдив, младеж се натресе в джип
Сигнал: Индийци вече карат автобуси в Пловдив! Не говорят българс...
В Пловдив санкционират за нерегламентирано изхвърляне на отпадъци...
В Пловдив не се смилиха над Георги Георгиев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).