МДААР изпрати благодарствено писмо за успешно финализиран проект

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:27 / 19.03.2009
2294
Благодарствено писмо от Радостина Захариева - директор на дирекция "Организационно развитие на административните структури" към Министерство на държавната администрация и административната реформа, получи главният секретар на община Пловдив Петя Дойчинова. То е във връзка с успешното приключване на проект "Разработване и прилагане на Единна методология за функционален анализ на административните структури", финансиран от Европейския социален фонд по Оперативна програма "Административен капацитет". Успешното изпълнение на плановете за действие по проекта ще допринесе за подобряване на ефективността и ефикасността на работните процеси.

В екипа по провеждане на функционален анализ по ОП "Административен капацитет" са участвали, освен Дойчинова, и Росица Теменугова - Началник отдел "К и АО", Георги Божев - Директор "СД и ТД", Ванко Иванов - Директор "УЧР", Надежда Христова - Началник отдел "Общински имоти, деловодство и архив", Марияна Гешева - Началник отдел "Бюджет и ФА", Диана Ванева - Главен експерт дирекция "Европейска интеграция и Международно сътрудничество", Павлина Паунова - Началник отдел "СМСТИ", Елена Гунчева - Главен юрисконсулт в дирекция "ПНО", Цвета Попова - Началник отдел "Обслужване" и Василка Чопкова - Главен експерт в дирекция "Екология и ООС".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хотелиерите в Пловдив доволно потриват ръце
Кметът Димитров повежда листата на ГЕРБ в Пловдив рамо до рамо с ...
Гражданка: До гуша ми дойде! Отвратително е!
Нова улица в "Тракия" край строящ се огромен жилищен комплекс
Няма връзка с автогара "Юг"
Два дни до началото на Международен технически панаир 2024


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).