МВР Пловдив установи шофьорката, блъснала дете на пешеходна пътека и избягала

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:28
3856
Вчера сутринта служители от сектор "Пътна полиция“ предприели проверка, непосредствено след постъпила информация, че в болница за прегледи е прието 13-годишно момиче, пострадало при пътно произшествие около 7 часа на "Коматевско шосе" в Пловдив.

Според предварителните данни, докато пресичала на пешеходна пътека, тийнейджърката била блъсната от лек автомобил "Мерцедес“, чиято водачка напуснала местопроизшествието, без да изпълни задължението си да уведоми полицията.

При проведените незабавни оперативни и издирвателни действия съвместно с колегите им от Първо РУ, часове по-късно автоконтрольорите установили самоличността на виновната за катастрофата шофьорка.

Днес 41-годишната жена е била призована и се е явила в сградата на сектор "Пътна полиция“, където предстои да бъде изпробвана с апарат за употреба на наркотични вещества.

Работата по документиране на случая продължава в рамките на образувано досъдебно производство в сектор "Разследване на престъпления по транспорта“ под наблюдение на Районна прокуратура - Пловдив.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Верижна катастрофа затапи Околовръстното
Собственик на магазин в Пловдив: Кога хората станаха такива?
Живко Тодоров: "Швейцария" на Балканите или сметището на "Европа"...
Петко Ангелов: Не съм щастлив
В Пловдив рестартират проекта за зоологическата градина
Ученикът е убил майка си в Пловдив с голи ръце


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).